ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΣΥΡΙΖΑ- ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, αντιδράσεις Ραχήλ και Ζωής


ΠΗΓΗ : ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ….

Μόλις πριν λίγες ημέρες αναφέραμε και σχολιάζαμε το «ειδύλλιο» που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του αμαρτωλού συγκροτήματος και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε:  «Γιατί ο ΔΟΛ "πουλάει" εκδούλευση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».


Σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας το 
έγγραφο της διαύγειας –που φέρνει τις υπογραφές του Υπουργού Αριστείδη Μπαλτά και του Αναπληρωτή Υπουργού Νικόλαου Ξυδάκη- με το οποίο κυβέρνηση .μια μέρα πριν την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών εγκρίνει  επιχορήγηση 600.000 ευρώ στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το θέμα σχολίασε και η βουλευτής Ραχήλ Μακρή στην  συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας δηλώνοντας ότι  «Είμαι υποχρεωμένη ως εκπρόσωπος των πολιτών να καταγγείλω ότι –η κυβέρνηση- στις 20 Αυγούστου υπέγραψε χρηματοδότηση στο Μέγαρο Μουσικής, ύψους 600.000 ευρώ. Γνωρίζουμε όλοι ότι ιδιοκτήτης του είναι ο κ. Ψυχάρης που ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης και εκδοτικού συγκροτήματος και συγκεκριμένων εφημερίδων στις οποίες βλέπω σήμερα διαθριαμβευτικά  δημοσιεύματα υπέρ του πρωθυπουργού της χώρας και στελεχών  και υπουργών.
Είναι ένα θέμα το οποίο δημιουργεί εύλογες υποψίες πώς γίνεται να εκχωρείς ένα τέτοιο μεγάλο ποσό και μάλιστα λίγο πριν το άνοιγμα των σχολίων που βρίσκονται σε δεινή θέση με μαθητές που κινδυνεύουν να μην έχουν βιβλία και θέρμανση.».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε το γεγονός λέγοντας ότι είναι πολύ δυσάρεστο να διαπιστώνεις ότι απογοητεύτηκες από τον πολιτικό σχηματισμό που στήριξες βλέποντας ότι «άλλα έλεγε και άλλα κάνει» «Είναι πολύ δυσάρεστο να διαπιστώνει κανείς πόσο έτοιμοι από καιρό ήταν κάποιοι να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την σελίδα και από την ελπιδοφόρα πολύχρωμη διαδρομή που υποσχεθήκαμε και ονειρευτήκαμε να εμφανίσουν το ποιο ζοφερό και σκοτεινό παρόν και όχι μέλλον», τόνισε η ίδια ενώ έμμεσα αναφέρθηκε ότι θα συστρατευτεί με την «Λαϊκή Ενότητα» εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία της για το αποτέλεσμα των προσεχών βουλευτικών εκλογών: «Νομίζω ότι η επόμενη βουλή θα είναι καλύτερη. Θα υπάρχει εγγύηση σε πείσμα των μεθοδεύσεων ότι η επόμενη βουλή θ α είναι μια πράγματι αντιμνημονιακή, λαϊκή, κοινωνική, βουλή» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου