Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες μέρες είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε ότι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βρώμικες επιθέσεις «χάκερς» και σκοτεινών πολιτικών κέντρων που τους κατευθύνουν και πιθανότατα έχουν την έδρα τους στο εξωτερικό, εναντίον της Iskra. Αποτέλεσμα των επιθέσεων αυτών είναι η ιστοσελίδα μας συνεχώς να «πέφτει», όπως έγινε πάλι σήμερα το πρωί και χτες τις απογευματινές ώρες, με συνέπεια να γίνεται δυσχερής έως αδύνατη η δουλειά της σύνταξης και η επικοινωνία με τους αναγνώστες μας.
Οι οργανωμένες και βρώμικες αυτές επιθέσεις έχουν ως βασικό στόχο να πλήξουν και να φιμώσουν πολιτικά την Iskra, σε μια περίοδο που η αναγνωσιμότητάτης εκτοξεύεται, ενώ οι ιδέες της, έτσι όπως εκφράζονται από τη μαχητική της αρθρογραφία, δικαιώνονται με κορυφαία στιγμή το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Προφανώς γι' αυτή της τη μαχητική και ασυμβίβαστη στάση η Iskra βρίσκεται διαρκώς στο «μάτι του κυκλώνα». Επειδή το πολιτικό κατεστημένο και όσοι έχουν ως στόχο να εγκλωβίσουν το λαό – παρά και ενάντια στην πεντακάθαρα εκφρασμένη βούλησή του – στα καταστροφικά μνημόνια και να διατηρήσουν τη χώρα υπό κηδεμονία, βλέπουν στην ιστοσελίδα μας έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς και ανένδοτους αντιπάλους τους.
Θα το ξαναπούμε για ακόμη μια φορά κι ας το χωνέψουν όλοι: Το νέο παρακράτος και οι δυνάμεις της ανωμαλίας δεν πρόκειται να πετύχουν τους άθλιους αντιδημοκρατικούς τους στόχους. Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία της αντίστασης, της περηφάνειας και της αξιοπρέπειας. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών της βάρβαρης λιτότητας και των νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων. Δεν θα σταματήσουμε να ανιχνεύουμε και να υπερασπιζόμαστε πολιτικές που θα ανοίγουν ριζοσπαστικούς, προοδευτικούς και ελπιδοφόρους δρόμους για ένα καλύτερο μέλλον του λαού και του τόπου.
Καλούμε τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες της Iskra, όλους τους δημοκράτες και δημοκράτισσες, τον κόσμο της Αριστεράς και της προόδου να συνεχίσει να στηρίζει με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα αυτήν την προσπάθειά μας.
Καλούμε, για άλλη μια φορά, την υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος να δράσει άμεσα ώστε να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα σκοτεινά κέντρα που οργανώνουν τις επιθέσεις κατά της Iskra, όπου κι αν βρίσκονται.
8 Ιουλίου 2015
H ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Iskra