ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

EΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Eμείς, Σύριοι και Ασσύριοι Χριστιανοί της Συρίας υποφέραμε περισσότερο από άλλους λαούς από τη βία του ISIS. Είναι διεθνώς γνωστό ότι ο ISIS θέλει να μας εξολοθρεύσει. Αυτή τη μαύρη περίοδο για το λαό μας, διοργανώσαμε μαζί με Κούρδους, Άραβες και άλλες γειτονικές συλλογικότητες, την «Δημοκρατική Αυτό-κυβέρνηση» (DSA, Democratic Self –Administration) , που  παρέχει ελευθερία, δημοκρατία, ασφάλεια και σταθερότητα, για όλους τους λαούς της Βόρειας Συρίας που αντιστάθηκαν στον ΙΣΙΣ ή πρόσφατα απελευθερώθηκαν από την τρομοκρατία του.
Δημιουργήσαμε τη δική μας δύναμη αυτοάμυνας, το Συριακό Στρατιωτικό Συμβούλιο, που αναπτύσσεται γρήγορα και πολεμά τον ΙSΙS
Zητάμε από το ΝΑΤΟ να μην ενδώσει σε  οποιαδήποτε προσπάθεια ή απαίτηση της Τουρκίας να επιτεθεί στους Κούρδους της Συρίας. Οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Δημοκρατικής Αυτοκυβέρνησής μας αναπόφευκτα θα γίνει επίθεση εναντίον όλων των λαών μας και όλοι μας θα ξεσηκωθούμε για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση από την Τουρκία. Έχουμε υποφέρει πολύ από την τουρκική κυριαρχία και δεν θα σκοτωθούμε  τόσο εύκολα, αυτή τη φορά.
Μια επίθεση της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων στη Συρία  δεν θα εξαλείψει μόνο κάθε ελπίδα νίκης επί του ΙSΙS, αλλά επί πλέον θα προκαλέσει όλεθρο και αιματοχυσία σε όλες τις εθνότητες σε μια περιοχή που ήδη στεγάζει πολλούς εσωτερικούς πρόσφυγες από όλες τις εθνότητες.
Οποιαδήποτε τουρκική επίθεση θα δώσει στον ΙSIS   ελεύθερο πεδίο για να ακυρώσει κάθε κατακτημένη πρόοδο εναντίον της κυριαρχίας του.
Ζητάμε επανέναρξη των Τουρκο-κουρδικών ειρηνευτικών συνομιλιών.
Ζητάμε από το ΝΑΤΟ να μην επιτρέψει την κατάλυση της μόνης δημοκρατικής διακυβέρνησης επί συριακού εδάφους.
Ζητάμε από το ΝΑΤΟ να μην επιτρέψει την απώλεια της ελπίδας στη Συρία

EUROPEAN  SYRIAC UNION, division of Foreign Affairs http://esu.eu.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου