ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"Η ενότητα του κόμματος πάνω απ' όλα".


του Δημήτρη Καζάκη

Όποιος βάζει την ενότητα του κόμματος πάνω απ' όλα, τότε αυτός ετοιμάζεται να βάλει πλάτη στην επιβολή της Συμφωνίας. Έστω κι αν λέει πώς διαφωνεί, ή καταψηφίζει. Η μόνη έντιμη απάντηση στη συνωμοσία Τσίπρα και λοιπών δοσιλόγων για να επιβληθεί το χειρότερο μνημόνιο των τελευταίων 5 χρόνων, είναι η διάσπαση του κόμματος. Εδώ και τώρα.

Την ενότητα επικαλείται σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές μόνο όποιος δεν θέλει να αποχωριστεί την κουτάλα της εξουσίας. Μόνο όποιος βάζει τις κομματικές ισορροπίες και θώκους πάνω από την πατρίδα και το λαό. Μόνο όποιος νιώθει απέχθεια για τούτο τον τόπο και τους κατοίκους του. Μόνο όποιος θεωρεί τον κόσμο απλό αντικείμενο χειραγώγησης. Μόνο όποιος δεν διαθέτει αρχές, αξιοπρέπεια και πεποιθήσεις υψηλότερες της τσέπης και του κορβανά.

Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να πέσει το ταχύτερο δυνατό. Όχι για να έρθει μια άλλη κυβέρνηση "ειδικού σκοπού", αλλά για να πάμε εδώ και τώρα σε εκλογές ώστε να εκφραστεί πολιτικά το 61% του ΟΧΙ. Να εκφραστεί μέσα από μια ευρεία συμπαράταξη δυνάμεων που διεκδικούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της Ελλάδας, μακριά από το νέο Ευρωπαικό Ράιχ. Μοναδική προϋπόθεση για την αναγκαία ευημερία της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.
Όποιος βαλθεί να την κρατήσει στην εξουσία, παρά τις συμφωνίες της σε βάρος της χώρας και του λαού, παρά τα πραξικοπήματα που ενεργεί μαζί με τους υπόλοιπους δοσίλογους, παίζει το παιχνίδι της Μέρκελ. Οι αποικιοκράτες της Ευρώπης θέλουν τον Τσίπρα στην κυβέρνηση για να έχει τη τύχη του Γιανούκοβιτς και η Ελλάδα να καταλήξει Ουκρανία. Ας αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου