ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΖΩΗ στην αλληλεγγύη του Οικουμενικού Ελληνισμού....

Η προσφυγή στον Οικουμενικό Ελληνισμό για τη συμπαράστασή του είναι μια απολύτως απαραίτητη  κίνηση. Διάφοροι  «εμπειρογνώμονες» που μας πρήζουν με την επιστημοσύνη και το λογιοτατισμό τους – οι άνθρωποι κάνουν καριέρα, εν μέσω κοινωνικής κρίσης ! – καλό θα ήταν να γίνουν εξωστρεφείς και να συνεγείρουν όσο περισσότερους Έλληνες του εξωτερικού μπορούν, έστω κι αν η σχέση αυτών των τελευταίων  με την Ελλάδα ανάγεται στο χώρο των παιδικών αναμνήσεων του πατέρα τους…
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάντως κάνει το κατά δύναμη, αξιοποιώντας διάφορα Forα για την ενημέρωση της κατάστασης που βιώνει η χώρα….Με αυτό το πνεύμα μίλησε στη Γενική Συνέλευση της παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.
Και είπε σταράτα :

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καθεστώς στραγγαλισμού της δημοκρατικής λειτουργίας….Το κοινοβούλιο καλείται από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας να νομοθετεί καθ' υπαγόρευση της εκτελεστικής εξουσίας και μάλιστα της Συνόδου Κορυφής"
Η ίδια τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο η Βουλή καλείται να νομοθετήσει χωρίς να έχει γίνει προηγούμενος επαρκής κοινοβουλευτική συζήτηση και χωρίς οι βουλευτές να έχουν προλάβει να μελετήσουν  τα νομοσχέδια.

Για την κυβέρνηση η Πρόεδρος της Βουλής  δήλωσε ότι " υποχρεώνεται να νομοθετήσει υπό την απειλή του βίαιου θανάτου της κοινωνίας και της άτακτης χρεοκοπίας, εξυπηρετώντας μια πολιτική με την οποία δεν συμφωνεί". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου