ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΝΑΙ στο ΟΧΙ, ΝΑΙ στην Εθνική Ελλάδος !


Έχουμε  διάφορους περίεργους ενδιάμεσους ή «παραπονεμένους», που άλλοτε τα βάζουν με το δημοψήφισμα  έστω κι αν διετέλεσαν  οπαδοί της Άμεσης Δημοκρατίας, άλλοτε βγάζουν  το άχτι τους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ έστω κι αν συμπορεύτηκαν μαζί του σε διάφορους κοινωνικούς  αγώνες, άλλοτε εκλαμβάνουν το πανεπιστημιακό καλάμι τους ως Boeing 767.  Είναι κάποιοι που  πολύ «θα ήθελαν»….   αλλά  τελικά ,με το πνεύμα του Αισώπειου μύθου, συμπεριφέρονται  σαν αλεπούδες μπροστά στα  ώριμα  σταφύλια  που δεν μπορούν να πιάσουν, λέγοντας  : «Όμφακες εισίν», δηλαδή  είναι άγουρα….

Είναι κάποιοι που  μου θυμίζουν ένα διαξιφισμό Ανδρουλάκη-Λαλιώτη , την εποχή που ο Ανδρουλάκης ήταν με την Αριστερά : Τότε ο  Λαλιώτης έκανε προτάσεις συνεργασίας στον πρώτο, όταν δε αυτός τις απέρριπτε, ο Λαλιώτης τον κακολογούσε . Είπε λοιπόν  ο Ανδρουλάκης στον Λαλιώτη, ότι του θυμίζει κάποιους υποψήφιους εραστές, που προσεγγίζουν τη γκόμενα με φιλοφρονήσεις και ευγενικούς τρόπους, αλλά όταν αυτή αρνηθεί τότε την  βρίζουν με τον χειρότερο τρόπο….


Από το βήμα αυτού του ιστότοπου, έχω αναφερθεί  μέχρι αηδίας στην περίπτωση του Ζαχαριάδη το 1940, που όντας δεσμώτης  έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του δεσμοφύλακά του  Μεταξά. ΟΚ, σήμερα ο Τσίπρας δεν είναι Μεταξάς και εσείς δεν είσθε Ζαχαριάδηδες, αλλά , νισάφι ρε παιδιά : Δείξτε μια κάποια γενναιοδωρία, κάνετε ανακωχή προς όφελος της χώρας, στηρίξτε την Εθνική Ελλάδος – έστω κι αν ο σέντερ φορ σας ενοχλεί ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου