ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Aφήστε τα ΑΤΜ και αρχίστε το Σύνταγμα !


Όλοι όσοι μπορούν πρέπει να αφήσουν την όποια  απασχόληση  έχουν, για να βρεθούν σήμερα μετά τις 7 μμ στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο – σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όσοι δεν μπορούν, ας βρουν τρόπο για  να εξωτερικεύσουν την συμπόρευσή τους με το ΟΧΙ.
Οι  πολίτες με αίσθημα ευθύνης και φιλότιμο,  υποστηρικτές ή καλόπιστοι  επικριτές της παρούσας κυβέρνησης,  πρέπει να συναντηθούν και  να προϊδεασθούν  για τις  δράσεις  που θα έλθουν αναπόφευκτα, στις επόμενες αγωνιστικές φάσεις.
Όλοι όσοι είναι πατριώτες, όχι ως λάτρεις ενός ελληνικού χρυσού αιώνα  που πρέπει σώνει και καλά να επαναληφθεί αλλά ως αγαπητικοί αυτής της «κωλοελλάδας»  και  ως φορείς των αμφιθυμικών αισθημάτων που μας εμπνέει, όλοι όσοι πιστεύουν σε ένα ελληνικό όνειρο που δεν είναι όνειρο αποκλεισμού και καταδυνάστευσης των άλλων – όρα γερμανική περίπτωση – πρέπει να παλέψουν ενωμένοι.
Πρέπει να υπερασπισθούν το πραγματικό περιεχόμενο του δημοψηφίσματος – που αφορά συγκεκριμένα μέτρα. Αλλά  πρέπει να μπουν σε σκέψεις  σε βάθος  και για   το ευρωπαϊκό Αλκατράζ, http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2015/06/blog-post_7.html
 για τη ριζική αναθεώρηση των πολυδιαφημισμένων ευρωπαϊκών αξιών  αλληλεγγύης,  συνοχής και  σύγκλισης.

Το ζητούμενο είναι ένα ΟΧΙ μεγάλο, ηχηρό,  στη διαπασών, αλλά  ταυτόχρονα ΟΧΙ με νόημα και βάθος. Ένα ΟΧΙ που δεν μπλοφάρει, αλλά μεταδίδει  διεθνώς το πνεύμα  μιας κατατρεγμένης χώρας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου