ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Αθλιότητα της ΝΔ εις βάρος ΑΜΕΑ στελέχους της….



Διαδραματίστηκε  κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ :
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του 2014 και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ Νίκος Πέππας, εγγράφηκε στη λίστα ομιλητών  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κομματικού  οργάνου.

Ο Νίκος Πέππας έλαβε την ενημέρωση πως πριν από αυτόν έχουν ήδη εγγραφεί 70+ ομιλητές – άγνωστο πως.. αφού είχε φτάσει από τους πρώτους – και έτσι περίμενε υπομονετικά στην αίθουσα που διεξάγονταν οι ομιλίες.

Ο Νίκος Πέππας είχε ενημερώσει το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής πως λόγω της αναπηρίας του δεν θα μπορούσε να περιμένει για πολύ καθήμενος σε μία θέση που δεν είναι ειδική για αυτόν και για πολλές ώρες. Έτσι τον παρακάλεσε με την σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων του αλλά και του προεδρείου να προηγηθεί κάποιων εκ των υπολοίπων.

Ο Γραμματέας του οργάνου της ΝΔ προσήλθε προς το προεδρείο και ρώτησε τους κ.κ. Παπαμιμίκο και Τσιμάρα Γραμματέα και Γενικό Δντή του κόμματος αντίστοιχα, οι οποίοι αρνήθηκαν να εισηγηθούν ή να αποφασίσουν την προτεραιότητα του Νίκου Πέππα. Ο Νίκος Πέππας αποχώρησε από την αίθουσα μετά από τρεις ώρες αναμονής. Επέστρεψε στην εργασία του στο εστιατόριο που διατηρεί στη Σταμάτα Αττικής. Μετά από 3 ώρες τηλεφώνησε και πάλι στο Γραμματέα του οργάνου της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ να τον ρωτήσει πως προχωράει η συνεδρίαση και αν είχε έρθει η σειρά του προκειμένου να ξαναδιανύσει την απόσταση από Σταμάτα Αττικής – Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στη «δημοκρατική» διαδικασία του οργάνου. Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική...
ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ : KSIPNISTERE, tokentro.gr