ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Στην Κύπρο δημιουργήθηκε κόμμα για τα ζώα



Είχαμε εντυπωσιασθεί  εμείς οι Ελλαδίτες από  το «Κόμμα των Πειρατών» -  μας φαινόταν άσχετο με τη κρίση που βίωνε η κοινωνία !  – αλλά τελικά το είδαμε να  προχωρά και να συνεργάζεται με το κόμμα των «Οικολόγων Πρασίνων» (ξέρετε, αυτό που δούλευε με τον Γερμανό κηδεμόνα του μέχρι να τριχοτομηθεί  στη συνέχεια και τελικά  να αποκτήσει ως νέο  «ευγενικό χορηγό»  την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ…).

Τώρα στην  Κύπρο, ένα ακόμη πιο εξαντρίκ κόμμα έκανε την εμφάνισή του :  Είναι το Κόμμα για τα ζώα, που πραγματοποίησε σήμερα το πρώτο καταστατικό και εκλογικό συνέδριο του στη Λεμεσό.  

Ψήφησαν 150 μέλη  και  εξέλεξαν ως πρόεδρο τον Κυριακό Κυριάκου, αντιπρόεδρο την Άντζελα Αγαθαγγέλου, Γραμματέα τον Άντι Πίαρσον, Βοηθό Γραμματέα την Πατρίσια Κυριάκου και ταμεία την Στέλλα Πετρίδου.  Τον χαιρετισμό του προέδρου της Δημοκρατίας διάβασε ο επίτροπος εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη. 

Το παρών του έδωσε και  ο πρώτος ακτιβιστής που εξελέγη Ευρωβουλευτής και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων.  Στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος για τα ζώα ζήτησε την ίδρυση ανεξάρτητου φορέα για την προστασία των ζώων καθώς και πλήρη διαλεύκανση από την αστυνομία όλων των υποθέσεων κακοποίησης ζώων