ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο Καμμένος έκανε... Κούγκι το ΣΚΑΪ


“……Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη’’

Μία δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου άναψε φωτιές.«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια, ιδίως στον Πειραιά κοντά, αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια» είπε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μήπως οδηγηθούμε «σε ανατίναξη, όπως στο Κούγκι».
Τι ήθελε να το πει-  άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!  Ανακοίνωση έβγαλε καταρχάς ο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η διοίκηση, «δεν πρόκειται να φοβηθούν από τις απειλές καμίας εξουσίας και θα συνεχίσουν να επιτελούν στο ακέραιο και αμερόληπτα το δημοσιογραφικό τους καθήκον». Κατέληξαν δε πως «απειλές εναντίον Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποτελούν θέμα δημοκρατίας».
Σειρά πήραν μετά τα κόμματα«Η Δημοκρατία ούτε φιμώνεται ούτε τρομοκρατείται» δήλωσε ο Κώστας Καραγκούνης, υπεύθυνος τύπου της Ν.Δ. «Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου» ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ«Oι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία» τόνισε και το Ποτάμι.
Εκ μέρους του Πάνου Καμμένου ανταπάντησε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απευθυνόμενη στον κ.Καραγκούνη της Ν.Δ.: 
«Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Τελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».