ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Βουλευτής Καραγιουσούφ : «Η ανακοίνωση του Πανούση είναι λάθος»


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ ίσως είναι επηρεασμένος από  τις τουρκικές νόρμες, που επί δεκαετίες ονόμαζαν τους Κούρδους «ορεσίβιους Τούρκους».  Ο ίδιος θα προτιμούσε τον γενικό όρο «Μουσουλμανική μειονότητα» για τη γνωστή μειονότητα της Θράκης, που συμπεριλαμβάνει συλλογικότητες  κάθε άλλο παρά ευχαριστημένες από  την συμπερίληψή τους στην ίδια πληθυσμιακή ομάδα.  Αυτό εξηγεί το γιατί  ενοχλήθηκε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, που  αποφάσισε   να προσληφθούν στην αστυνομία Πόντιοι, Ρωμά και Πομάκοι .
Οπότε  και δήλωσε ο Καραγιουσούφ   σε εκπομπή του Τσινάρ FM στην Κομοτηνή:  
« Είναι μια πολύ άτυχη και λανθασμένη ανακοίνωση. Εάν μιλάς για μειονότητα, δεν υπάρχει νόημα να τις κομματιάζεις μία-μία και να τις ονοματοδοτείς. Σχετικά με αυτό το θέμα τον αναζήτησα, του είπα πως είναι μια λάθος δήλωση και ότι πρέπει το συντομότερο να διορθωθεί. Αυτό είναι κάτι που θα το θέσω και αύριο (17/2/2015) στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας».
Ας πάει να πει ό,τι θέλει ο σύντροφος Καραγιουσούφ, μόνο που όσοι τον ακούν θα πρέπει να αναλογισθούν το  πατριωτικό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο υποτίθεται ότι συμμερίζονται. Ας αναλογισθούν ότι η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος και μάλιστα σε dt χρόνο, σε περίπτωση ενός  επεισοδίου άμεσης και πρακτικής αμφισβήτησης της Ελληνικότητας της περιοχής.