ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Eξοντωτική αγωγή εναντίον μέλους του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου


Στις 5/1/2015 η Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας πρόεδρος είναι  ο  κ. Δημήτρης Κυριτσάκης (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων), κοινοποίησε αγωγή στον κ. Γιώργο Φλωρά, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου, με την  οποία  ζητάει αποζημίωση 500.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!!
Η αγωγή αφορά αναρτήσεις στο  adagonismos.blogspot.gr, πιο συγκεκριμένα 13 αναρτήσεις του έτους 2013 και 3 αναρτήσεις του έτους 2014.
Ο παρών ιστότοπος έχει επανειλημμένα καταγγείλλει τις αγωγές αυτού του τύπου και για κάθε περίπτωση εναγόμενου, ως παρέκκλιση από τον Νομικό Πολιτισμό,  ως επιστροφή στις πρακτικές «δήμευσης περιουσιών» και ως ποινή που παραβιάζει τις συνταγματικές επιταγές πολλών πολιτισμένων κρατών, από τον 19ο αιώνα και εντεύθεν .
Σε κείμενό του που διανεμήθηκε στο διαδίκτυο, ο κ. Φλωράς επισημαίνει ότι το δημόσιο ζήτησε από τον Τσοχατζόπουλο «μόλις» το διπλάσιο  ποσό από αυτό που ζητάνε τώρα από τον ίδιο, ενώ επεσήμανε ότι η υποτιθέμενη συκοφαντική δυσφήμιση που τέλεσε χρειάστηκε να επωασθεί και να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες πάνω από ένα χρόνο…

Ακόμη ο κ. Φλωράς επισημαίνει ότι τα μέλη του ΔΣ  του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου, της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε., του έχουν κάνει αγωγές ύψους 1.100.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!!