ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Κουβέλης: Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρΗ είδηση :
«Ξεκάθαρος ως προς τις  μετεκλογικές προθέσεις του συνδυασμού Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά  εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Φώτης Κουβέλης…..

«Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, η όποια μετεκλογική συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε προγραμματική συνεργασία και μόνο σε αυτή τη βάση μπορεί να επιτευχθεί» τόνισε  χθες σε συνέντευξη τύπου  στη Δράμα.

Υποθέτω ότι η διάκριση  μεταξύ μπαλαντέρ και προγραμματικά συνδιαλεγόμενων  αποβλέπει στο να δείξει κάποια ποιοτική υπεροχή  των δεύτερων έναντι των πρώτων. Για την ακρίβεια : Την δείχνει, χωρίς να την αποδεικνύει. Γιατί πάνω- κάτω, και οι μεν και οι δε λένε τα ίδια.

Ο Φώτης Κουβέλης  τόνισε στη Δράμα :  «ο τόπος πρέπει να βγει από την ασφυξία της κρίσης, της λιτότητας και της ανεργίας. Οι πολίτες κρατούν την τύχη του στα χέρια τους. Ο συνδυασμός "ΠΡΑΣΙΝΟΙ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" τους καλεί να αποφασίσουν με την καρδιά και το μυαλό και να στηρίξουν μια συμπαράταξη ευθύνης και αξιοπιστίας που επιδιώκει την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, κρατώντας σταθερά τη χώρα στις ράγες της Ευρωζώνης».

Η υπέρβαση της κρίσης – οι ράγες της ευρωζώνης….Έχει ασχοληθεί  ο συνδυασμός του Φ. Κουβέλη με το σενάριο  υπέρβασης της κρίσης έξω από την ευρωζώνη, ή αντίθετα έχει αξιωματικά θεωρήσει  την παραμονή στην ευρωζώνη ως προϋπόθεση υπέρβασης της κρίσης;  Κοντολογίς διαθέτει   εναλλακτικό σχέδιο, ή διακατέχεται από έναν άκαμπτο και μονοδιάστατο  ευρωπαϊσμό;