ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι αγρότες αδυνατούν να γιορτάσουν την Εθνική μας επέτειο

Της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
Παραμονή της Εθνικής μας επετείου σήμερα και ο περήφανος αγροτικός κόσμος της υπαίθρου αδυνατεί να γιορτάσει με τη δέουσα λαμπρότητα καθώς οι παραβιάσεις των ατομικών του δικαιωμάτων όσον αφορά την αναμενόμενη καταβολή της επιδότησης και της επιστροφής ΦΠΑ αγροτών συνεχίζονται.
Παρ” όλες τις προσπάθειές μας και τη φωνή διαμαρτυρίας που υψώσαμε, δεν φαίνεται να έχει καμία ευτυχή κατάληξη το όλο θέμα καθώς οι απάνθρωπες αξιώσεις των αρμόδιων Υπουργείων ολοένα και αυξάνονται. Με χυδαίο τρόπο και γεμάτοι πολιτική αυθάδεια, σχεδόν φασιστικά, αποφάσισαν την παρακράτηση των οφειλών των παραγωγών σε ΟΓΑ, ΕΛΓΑ, εφορία κτλ, απορρίπτοντας τις τροπολογίες που κατέθεσαν 38 Βουλευτές του κοινοβουλίου χωρίς καν να τις θέσουν σε ψηφοφορία.

Έτσι ενώ κάποιοι έστω και τελευταία στιγμή προσπάθησαν να στήσουν πλάτη για να ξεπεραστεί ο Γολγοθάς των αγροτών, ανάμεσά σε αυτούς είναι και ο κ. Κόλλιας Κώστας και αυτό τον τιμά, είναι πλέον σίγουρο πως όσοι χρωστάνε δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα ευρώ από την επιδότηση και την επιστροφή ΦΠΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας.