ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ελεύθεροι πολιορκημένοι του Κουμπανί....



Οι  Ισλαμιστές/ Τζιχαντιστές του Χαλιφάτου ISIS (ΙΚΙΛ), αφού ισχυροποιήθηκαν μετά την κατάληψη και τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών στο Ιράκ, «επέστρεψαν» στην Συρία και επιτίθενται με σφοδρότητα ,κατά των Κούρδων της Συρίας. Αυτοί με την σειρά τους, έχοντας κατακτήσει τα τελευταία χρόνια την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ τους και διατηρώντας  δεσμούς με το ΠΚΚ που δρα στην  Τουρκία- η οποία παριστάνει για πολλοστή φορά στην ιστορία της τον «επιτήδειο ουδέτερο», ενώ έχει στηρίξει ποικιλοτρόπως τους Ισλαμιστές/ Τζιχαντιστές- ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στα χωριά τους και ειδικά στο ΚΟΥΜΠΑΝΙ, που τις τελευταίες μέρες ΖΕΙ  ΔΟΞΑ αντίστοιχη του δικού μας ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
  Το Κουμπανί δέχεται  την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους/ Χαλιφάτου, με την ΑΝΟΧΗ του Τούρκικου κράτους Ό, τι γίνεται σήμερα στην πόλη αυτή,  είναι αποτέλεσμα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία.
 Η Ροζάβα είναι  αυτόνομη περιοχή στην οποία το κουρδικό έθνος είχε αρχίσει να οργανώνεται με άξονα τα εθνικά του αιτήματα, πριν από τον εμφύλιο πόλεμο που προκάλεσαν οι ιμπεριαλιστές στη Συρία. Η περιοχή αυτή αποτελείται από τρία καντόνια: το Κουμπανί, το Αφρίν και το Τζιζίρε.
Εκεί έγινε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επανάσταση :  Σε μια περιοχή που αιχμαλωτίζονται και πουλιούνται οι γυναίκες, οι ανταρτίνες της YPJ-Star, της γυναικείας κουρδικής αντάρτικης οργάνωσης, παίρνουν μέρος, με το όπλο στο χέρι, στην υπεράσπιση του λαού, όπως και στην κεντρική κυβέρνηση, μαζί με άντρες του YPG, του κουρδικού στρατού της Ροζάβα. Ενώ στην ευρύτερη περιοχή κυριαρχούν οι εθνο-θρησκευτικές διαμάχες και δολοφονίες, στη Ροζάβα Κούρδοι, Άραβες, Αρμένιοι, Τουρκμένοι, Ασσύριοι ζούνε μαζί ειρηνικά και κυβερνούν από κοινού το καντόνι  Σήμερα στο Κουμπανί - παίζεται όλη η Προοπτική των Κούρδων για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους στην ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, αν θα υπάρξει Δημοκρατία ή  εάν θα υπερισχύσει μια Θεοκρατία, με την μορφή του Χαλιφάτου.
 Ως αντι-ϊμπεριαλιστές,  ως υπερασπιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ των ΛΑΩΝ (πόσο μάλλον στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής),  στηρίζουμε  τον Αγώνα των Κούρδων.
Το ΚΟΥΜΠΑΝΙ είναι ένα σύγχρονο ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ!
Να μην πέσει στα χέρια των σκοταδιστών, των φερέφωνων του Ιμπεριαλισμού. Να απεμπλακεί από τα σχέδια της Νέο-Οθωμανικής Τουρκίας για κυριαρχία  στην περιοχή
Αθήνα, 9.10.14
ΔΗΚΚΙ
Οικολόγοι Ριζοσπάστες
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ