ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο «Κομμουνισμός» Πινόκιο


Όταν οι   «Κομμουνιστές»   εξαπολύουν  ειδικές δυνάμεις  για την καταστολή των διαδηλωτών του Χονγκ Κονγκ, και ο πλέον ηλίθιος κάτοικος αυτού του πλανήτη προσλαμβάνει   αυτό τον ιδεολογικό προσδιορισμό ως  «αδειανό πουκάμισο»… Τώρα βέβαια θα αναρωτηθεί  κανείς για το  τι σχέση  έχει ο βουλιμικός και  εξαγριωμένος καπιταλισμός της Κίνας με τον Κομμουνισμό, οπότε η απάντηση είναι : Όσο η Δύση των σταυροφοριών και της Ιεράς εξέτασης  είχε σχέση με τον Χριστιανισμό….
Το ψέμα είναι ζωτικό στοιχείο της καταπίεσης οποιασδήποτε προέλευσης  και  κλίμακας , αλλά το Κινεζικό «ΚΚ» το παραξηλώνει…Γι αυτή τη μικρή περιοχή των  1092 τετρ. χιλιομέτρων και των 7 εκατ. ανθρώπων, με την πυκνότητα επιπέδου Κυψέλης (7000 κάτοικοι ανά τετρ. Χιλιόμετρο), οι Βρετανοί αποικιοκράτες του 1898 ουδόλως φαντάζονταν ότι θα έλθει  το 1997, οπότε και θα λήξει η μίσθωση του συγκεκριμένου κινεζικού λιμανιού και θα υπάρχει η ανάγκη επιστροφής του στη Κίνα. Όμως τα 99 χρονάκια κύλησαν και το Χονγκ Κονγκ, με το  καθεστώς αστικής δημοκρατίας και ελεύθερης λειτουργίας των κομμάτων, επέστρεψε στη μαμά-Κίνα. Στη τελετή της  παράδοσης του Χονγκ Κονγκ τη Βρετανία εκπροσωπούσε ο διάδοχος του θρόνου Πρίγκηπας Κάρολος, που έφτασε  να κλάψει μπροστά στις κάμερες  - πιθανολογώ όχι τόσο για το εξοφλούμενο γραμμάτιο της χώρας του όσο για τη διαφαινόμενη παρακμή της…    
Υποτίθεται ότι η πολιτική της Κίνας («μια χώρα- δυο συστήματα») ήταν βιώσιμη, όμως η πιθανότητα μεταφοράς του αστικοδημοκρατικού «ιού» στην μείζονα χώρα ήταν παρούσα.Οι Κινέζοι Κουκουέδες (!!! Από παλιό ανέκδοτο , στο οποίο κάποιος Ελλην μπασκίνας μιλούσε για Ρώσσους Κουκουέδες !!!) το οσφράνθηκαν   και καθόρισαν πρόσφατα το  πώς θα γίνεται η ανάδειξη του ηγέτη της περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ στην κάλπη, από το 2017 κι έπειτα: Οι υποψήφιοι στις εκλογές θα πρέπει να έχουν πάρει πρώτα την έγκριση του Πεκίνου (!). Αυτός ο αποκλεισμός των ελεύθερων υποψηφιοτήτων προκάλεσε την οργή των κατοίκων, που ήταν σαφώς «κακομαθημένοι» υπό το προηγούμενο, αποικιοκρατικό καθεστώς….