ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

O πελάτης τώρα δικαιώνεται…Εν τάξει, το φαινόμενο δεν είναι καινούριο….Μέχρι και ο Ζαμπέτας είχε τραγουδήσει κάποτε ,  προς τιμήν του Ωνάση , «Λεβεντόπαιδο Αρίστο – μπες στο μαγαζί και κλείστο»…. Κάθε σοβαρός πλούσιος ή νεόπλουτος  παλαιάς κοπής,  μπορούσε μια φορά κι έναν καιρό  να μπει σε ένα κέντρο διασκέδασης με την κουστωδία του και να απαιτήσει  αποκλειστική χρήση,  μέσω της έξωσης των άλλων πελατών…
Το πρωτότυπο όμως της παρακάτω υπόθεσης έγκειται στο ότι εδώ απαιτήθηκε η αποκλειστική χρήση μιας παιδικής χαράς, με την έξωση των άλλων παιδιών !
Λέει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espesso, σχετικά με τον  Σαλμάν, Σαουδάραβα κροίσο και διάδοχο του θρόνου , που κάνει  διακοπές  στην Κρήτη :
Ενα μεσημέρι,  σε γνωστό παιδότοπο  του Ηρακλείου,
τρία μαύρα βαν και μία  λιμουζίνα σταμάτησαν έξω από την παιδική χαρά και από μέσα βγήκαν οι σωματοφύλακες των πριγκιπισσών, οι νταντάδες και τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Οι σωματοφύλακες αφού έδειξαν τις ταυτότητες και τα χαρτιά που φανέρωναν ότι εργάζονται για τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησαν να μην καταγραφεί η επίσκεψή τους και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του παιδότοπου να βγάλουν έξω τις πέντε παρέες που ήταν μέσα, ώστε να παίξουν με την άνεσή τους, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Όταν οι υπεύθυνοι του παιδότοπου συνειδητοποίησαν πως οι σεκιούριτι οπλοφορούσαν, τους ζήτησαν να βγουν έξω, για να πάρουν την απάντηση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού έχουν εντολή να μην απομακρύνονται από τα παιδιά, πέρα από τα τρία μέτρα.