ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Nα απάντηση, να μάλαμα !




Kαταγγέλει η  κ. Άννα  Μισέλ Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος της ΝΔ :

«Είναι ντροπή για τη δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του. Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης….Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς. Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν. Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…»
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να απαντήσει λέγοντας   ότι ακόμη και ο Ηλίας Ηλιού είχε προλογίσει το βιβλίο του Χίτλερ «ο Αγών μου», όταν πρωτοεκδόθηκε στα ελληνικά (1961),  χωρίς αυτό να χαρακτηρισθεί κακό.   http://www.athensmagazine.gr/portal/book/articles/78274#.UxdCk7fxuM8
Όμως προτίμησε να πει κάτι ακόμη  καλύτερο : 
«Πληροφορούμε την κ. Άννα -Μισέλ  Ασημακοπούλου πως  ο κ.  Ν. Γιαννόπουλος  ουδέποτε υπήρξε  μέλος του ΣΥΡΙΖΑ . Κατά τ’ άλλα, καλή Σαρακοστή» 
Εν όψει : Νεοδημοκράτης ψαρεύων εις θολά ύδατα. ΠΗΓΗ : Διαδίκτυο