ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η ΒΛΑΒΗ του Πέτρου Τατσόπουλου και μια ΜΟΥΝΤΖΑ




Από το antinews μαθαίνω ότι  ο Πέτρος Τατσόπουλος , σε ανάρτησή του στο  φατσοβιβλίο – γνωστό και ως  facebook- αναφέρθηκε σε κάποια  περίφημη   Β.Λ.Α.Β.Η – ήγουν «ΒΟΛΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ»…Επειδή υποστηρίζω ότι κάθε  «σοβαρός αστεϊσμός» (!) αριστερής κατασκευής και προελεύσεως  είναι καλόδεκτος  ως αντιπολιτευτικός του όλου συστήματος,  έλαβα  υπόψη  την εύχαρι διάθεση του συγγραφέα βουλευτή και μπήκα στο κόπο να αναλύσω το νόημα του  αστεϊσμού. Έβγαλα δε ως  ερμηνευτικό συμπέρασμα  το ότι : 

Οι  ΗΛΙΘΙΟΙ  της τρέχουσας κατάστασης που είναι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ -  δηλαδή έχουν βλαφτεί,όπως η πλειονότητα των πολιτών αυτής  της χώρας -  ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ από την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ , γιατί (λέω εγώ…)αυτό τους επιτρέπει να κάθονται άπραγοι στη γωνία….

Έλα όμως που ο Τατσόπουλος  προσέδιδε   άλλο νόημα στη ΒΛΑΒΗ του , λέγοντας ότι  η “Βολική Λαϊκή Απογοήτευση Βλαμμένων Ηλιθίωνθα είναι το κόμμα που θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές…..».
Σκέφτηκα τότε τη δική μου Μ.Ο.Υ.Ν.Τ.Ζ.Α , πολιτικό μόρφωμα   σε φαντασιακό επίπεδο, που είχα παρουσιάσει τη περίοδο αναζήτησης μετωπικών σχημάτων για τον αντιμνημονιακό αγώνα . [http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2009/09/blog-post_17.html]   Της οποίας τα αρχικά τροποποιήθηκαν ως εξής :  «Μετωπική Οργάνωση Υποστήριξης Νοητικού Ταρακουνήματος Ζαβλακωμένων Αριστερών».

Ο καθένας δεν είναι ο καλύτερος κριτής του εαυτού του, γι αυτό με επιφύλαξη υποστηρίζω ότι η δική μου  ΜΟΥΝΤΖΑ έχει  σαφήνεια : Γιατί  «Ζαβλακωμένοι Αριστεροί»  υπάρχουν, άλλοτε  μεν ως «υπεύθυνη Αριστερά»  πεισμένη   για την καλή προαίρεση των Μνημονίων,  άλλοτε δε  ως Αριστερά πεισμένη για την αποτελεσματικότητα της τηλεμεταφοράς :  Δηλαδή της εισαγωγής  σε θάλαμο  κομματικής   διακτίνισης (όπως στα έργα επιστημονικής φαντασίας) και  της συντομότατης εξαγωγής στην  Α φάση του Σοσιαλισμού….

Περί Τατσόπουλου :
http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1363.html
http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3069.html