ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Γερμανοί πληρώνουν καλά για επικοινωνιακό μασάζ




[ Δημοσίευμα προερχόμενο μεν από   σεσημασμένο μπλογκ της Δεξιάς – το ANTINEWS – πλην αληθινό….


Πρόκειται για μια εντυπωσιακή είδηση. Από την Κυριακή το πρωί, περί τους 10 Έλληνες δημοσιογράφους από όλες σχεδόν τις εφημερίδες, βρίσκονται στη Γερμανία και θα παραμείνουν μέχρι και αύριο. Δηλαδή τέσσερις ημέρες στη χώρα της Άνγκελας  Μέρκελ με τα έξοδα όλα πληρωμένα. Από ποιον; Από τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα,  η οποία πληρώνει καλά για ένα επικοινωνιακό μασάζ.
Οι πρώτες πληροφορίες μας από την παγωμένη Γερμανία αναφέρουν ότι οι δημοσιογράφοι δέχονται καταιγισμό από ειδήσεις για τη γερμανική πολιτική στην Ευρώπη, τις πολιτικές που ακολουθούν οι ίδιοι και είναι εντυπωσιακές, το ρόλο των γερμανικών τραπεζών κ.λπ.
Στα ελληνικά αυτό θα μπορούσε να λέγεται «πλύση εγκεφάλου», αλλά δεν είμαστε τόσο κακεντρεχείς.
Δεν ξέρουμε αν στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και επισκέψεις για παράδειγμα στη Siemens, τη ΜΑΝ, τη Ferrostaal και γενικά τις γερμανικές επιχειρήσεις που έχουν εμπλακεί σε σειρά σκανδάλων με μίζες και βρόμικες δουλειές στην Ελλάδα και αλλού.

Το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι ανθίστανται στη γερμανική προπαγάνδα. Το πολύ – πολύ να «υποχωρήσουν» στα περίφημα γερμανικά λουκάνικα ή στα στρούντελ.
Αλλά, αν οι Γερμανοί νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα κάνουν τον ελληνικό λαό να τους ξανα-αγαπήσει είναι γελασμένοι. Ή αν πιστεύουν ότι το γερμανικό μοντέλο εξουσίας στην Ευρώπη θα γίνει αποδεκτό από τους  Έλληνες χωρίς να βγάλουμε κιχ.
Κάποια στιγμή κι εμείς και όλοι οι λαοί θα τους πάρουν για τα καλά χαμπάρι και θα τους πάρουν με τις πέτρες. Ίσως γι’ αυτό να γίνεται και το επικοινωνιακό «μασάζ». Για εκείνη την ημέρα.