ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά: Εκτελούν την Εθνική Αμυντική Βιομηχανία


         
Στην μέχρι τώρα πορεία προς την εθνική και οικονομική καταστροφή προστίθεται και το άμεσο ξήλωμα της υποτυπώδους  ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Και μάλιστα  ξήλωμα που  επιταχύνεται με τη χρήση  παραπλανητικών εντυπώσεων.

Απόλυτα υποταγμένη στους εντολείς της, η  συγκυβέρνηση του εθνικού  ολέθρου  βαδίζει τις τελευταίες μέρες κάτω από τελεσίγραφα και στον αμυντικό τομέα της χώρας.Πετώντας και το τελευταίο φύλο συκής, διαγράφοντας εκτός από τους κανόνες του καπιταλισμού περί κέρδους μιας επιχειρήσεως, και τις ελάχιστες προϋποθέσεις για την άμυνα μιας χώρας, δείχνει την παντελή πατριωτική γύμνια της.

Με την απόφαση κλεισίματος επιχειρήσεων όπως η ΕΑΣ και η ΕΒΟ οι οποίες παρέχουν αυτάρκεια στην πατρίδα μας έναντι των επιβουλών των άσπονδων «φίλων»  μας από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, η χώρα αφήνεται αφύλακτη.

Αγνοώντας τις συμπεριφορές όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως την τελευταία περίοδο  με τις καθημερινές παραβάσεις και παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου και θαλάσσιου χώρου στο Αιγαίο, προχωρούν αδίστακτοι  στην συγκεκριμένη  ενέργεια.

Η Ελλάδα σε μια οποιαδήποτε κρίσιμη  στιγμή από τις παραπάνω συμπεριφορές των γειτόνων,  θα πρέπει να προμηθευθεί από άλλες χώρες αυτά τα οποία μόνη της παράγει σήμερα και σε τιμές πολεμικής περιόδου.