ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Επανεκκινούν (;) οι Οικολόγοι Πράσινοι, 6 και 7 Ιουλίου…


Δεν θυμάμαι αν ποτέ είχαν πει ότι σταμάτησαν να κινούνται, πάντως τώρα ισχυρίζονται ότι οργανώνουν συνέδριο επανεκκίνησης «για μια νέα πορεία ΄πραγματικής’ (τα εισαγωγικά δικά μου) ανασύνταξης του κόμματος…» …..

Εμπρός λοιπόν για την «πραγματική» ανασύνταξη κόντρα στις ψεύτικες , και ιδού το σκεπτικό του συνεδρίου :

« Αντικείμενό του είναι ο καθορισμός των πολιτικών προτεραιοτήτων για την τρέχουσα περίοδο, τόσο λόγω της κρισιμότητας της πολιτικής συγκυρίας όσο και εν όψει ευρωεκλογών και εκλογών για την αυτοδιοίκηση, καθώς και οι καταστατικές αλλαγές, που θα διορθώσουν οργανωτικές ατέλειες και θα προσδώσουν πιο λειτουργική μορφή στη δομή του κόμματος.

Όπως είχε αποφασιστεί στο προηγούμενο τακτικό συνέδριό τους στη Λαμία το Δεκέμβριο 2012, το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί ταυτόχρονα μια ακόμη προσπάθεια ανοίγματος των Οικολόγων Πράσινων στην κοινωνία γι’ αυτό και καλούνται σε συμμετοχή μέλη και φίλοι του κόμματος, που ενδιαφέρονται για την ενίσχυση του πράσινου φορέα στην ελληνική πολιτική σκηνή και τη διάδοση των πράσινων θέσεων και αξιών.

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας, οι πράσινες προτάσεις αποδεικνύονται καθημερινά πιο επίκαιρες παρά ποτέ. Οι Οικολόγοι Πράσινοι προσπαθούν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στη μετάδοσή τους και να συνεισφέρουν, με όσους και όσες τις ενστερνίζονται, στην προσπάθειά υλοποίησής τους.

Οι πολιτικοί στόχοι τους είναι να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία τους στο ευρωκοινοβούλιο και την αυτοδιοίκηση και να εισέλθουν νικηφόρα και στην ελληνική Βουλή».

Ακούσατε τίποτε για μνημόνιο, για γερμανική πολιτική κυριαρχίας στην Ευρώπη, για έναν άλλο Ευρωπαϊσμό; Όχι βέβαια : οι ίδιες επαμφοτερίζουσες ψιλοκουβεντούλες και το κλείσιμο οφθαλμού περί μελλοντικών πολιτικών προσόδων !