ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Κασιδιάρης και η Βαρώνη Σταφ….

Ο Κασιδιάρης είναι ο γνωστός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η Βαρώνη Σταφ είναι η(- μάλλον- άγνωστη- στους- νεώτερους-) συγγραφέας του Savoir vivre, πονήματος του προπερασμένου αιώνα…Αυτοί οι δυο  ουδέποτε  θα μπορούσαν να «μπλέξουν», λαμβανομένης υπόψη της συμπεριφοράς του Κασιδιάρη....

 Είχε πει  κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης : "Βασανίστε με! Αλλά παρακαλώ στον πληθυντικό !" Όμως  και ο καθόλου αντιστασιακός  Μαρκήσιος  Ντε Σαντ, μπορούσε  στη «Φιλοσοφία του μπουντουάρ»  να παίζει σκληρά πορνό με τις ερωμένες του, λέγοντάς τους  «κακά λόγια»  - αλλά επίσης  σε άψογο πληθυντικό…

Διαζύγιο λοιπόν μεταξύ   Κασιδιάρη και Βαρώνης Σταφ  στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής,  αλλά και ευρηματικότητα από τη πλευρά του Ευάγγελου  Βενιζέλου . Ο οποίος  είχε προφανώς σκεφθεί   από πριν την παρακάτω ατάκα  εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου,  αλλά τη σέρβιρε σαν κουλούρι θεσσαλονικιώτικο   στην Αθήνα, δηλαδή «ολόφρεσκη» - της στιγμής  :

 «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Τότε ο Κασιδιάρης άρπαξε τη μπάλα, και όπως σε έναν αγώνα μπάσκετ με αντίπαλες τρεις ομάδες (!),  σούταρε σκοράροντας από απόσταση :

 «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ. Εγώ δεν είμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα».

Στο ριμπάουντ ο  Βενιζέλος απάντησε «Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες»,  για να εισπράξει  στο re-rebound το κασιδιάρειον απόφθεγμα : «Σκάσε γελοίε και χοντρέ»…..

Κατά τα άλλα ο Βενιζέλος απεδείχθη ότι εκτός από τις αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  εναντίον των βασανιστικά  επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων ,  γνωρίζει και τους «Αθλίους» του Βίκτωρα Ουγκώ, δεδομένου ότι χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ως «Θηλυκό Ιαβέρη»…Αναρωτιέμαι, αν η ΖΚ πρόλαβε  να τον προσφωνήσει  ως  «Θερναρδιέρο», λόγω των γνωστών πωλητικών του επιδόσεων….