ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Στη Κύπρο διαδηλώνουν κατά του ερχομού της Μέρκελ….

 

Φαίνεται πως η επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα ήταν αρκετά αποδοτική  για το νεοαποικιακό ευρωσύστημα , που η ξεροκεφαλιά και ο  αριστερός δογματισμός ορισμένων κηρύσσει ανύπαρκτο. 

 Αν αυτοί οι τελευταίοι ζούσαν επί (της παλαιάς) γερμανικής κατοχής,  θα ήταν ικανοί να αναφέρονται όχι στη κατάληψη της χώρας και στη συνεργασία των κατακτητών με τους εγχώριους Κουϊσλιγκ – συνεργασία  σαφώς  απαραίτητη για τη διατήρηση της κατοχής  -   αλλά  στην «ταξική επίθεση» δυο ισοδύναμων μερών (κατακτητών +κουϊσλιγκ)  εναντίον των εργαζομένων…. 

Όμως εδώ   θέμα μας δεν είναι η «ταξική λόξα» ορισμένων,  που είναι έτοιμοι να κηρύξουν ακόμη και το επερχόμενο βαρομετρικό χαμηλό ως προϊόν της πάλης κεφαλαίου και μισθωτής εργασίας..... Θέμα μας είναι η τρέχουσα νεοαποικιακή μαγειρική  : Η οποία  σε μια συγκεκριμένη φάση της περιελάμβανε την  όψιμη  «παροχή  Μέρκελ» (δες επίσκεψη στην Αθήνα μετά την κατασίγαση του κινήματος των αγανακτισμένων), ενώ τώρα στην περίπτωση της Κύπρου η «παροχή Μέρκελ» γίνεται πρώϊμα,στην εναρκτήρια φάση του Μνημονίου…. 

Στην  σημερινή επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο αναφέρεται ο κυπριακός ιστότοπος «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», ο οποίος προσκαλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο    επισημαίνοντας :  

«…η νεοαποικιοκρατία που προωθεί και εφαρμόζει η κυρία Μέρκελ δεν γίνεται πλέον με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα. Η εξαθλίωση των λαών επέτρεψε στους διεθνείς τοκογλύφους και στους νέους αποικιοκράτες να αλώσουν τις χώρες που βιώνουν τη βαθύτερη κρίση….» 

 Όλο το κείμενο


 Όπως είναι λογικό, σε κάθε χώρα της οποίας οι ηγέτες ξεπουλάνε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, αυξάνονται οι επιδέξιοι κηδεμόνες. Η Αγκέλα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας και εκφραστής των νεοφιλελεύθερων πρακτικών, πραγματοποιεί στις 11 του Ιανουαρίου επίσκεψη στο νησί μας, συνεχίζοντας το έργο που επιτέλεσε στην Ελλάδα. Θα λάβει μέρος και στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Λεμεσό που οργανώνει ο ΔΗΣΥ. Όλοι γνωρίζουμε πως η νεοαποικιοκρατία που προωθεί και εφαρμόζει η κυρία Μέρκελ δεν γίνεται πλέον με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα. Η εξαθλίωση των λαών επέτρεψε στους διεθνείς τοκογλύφους και στους νέους αποικιοκράτες να αλώσουν τις χώρες που βιώνουν τη βαθύτερη κρίση.

Εδώ, στο νησί μας, ο πρόεδρος Χριστόφιας, με την εγκληματική πολιτική του έστρωσε κόκκινο χαλί στους δανειστές, στους επιτηρητές και στην επίδοξη Μέρκελ, η οποία έχει βάλει στόχο ζωής να διαλύσει την αξιοπρέπεια ολόκληρου του Ελληνισμού. Οι ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου δεν προσπαθούν να ανακόψουν την προσπάθειά της. Αντιθέτως! Ο ελληνικός λαός έχει βιώσει στο πετσί του την εξαθλίωση και την κρίση, ενώ στην Κύπρο έρχονται δύσκολα χρόνια. Ειδικά με την ύπαρξη του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα μας εδάφη, είμαστε καταδικασμένοι να επιβιώσουμε στη διπλή κατοχή που αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας κατόρθωσε μαζί με το άπληστο κερδοσκοπικό τραπεζικό σύστημα της Κύπρου να γκρεμίσει την οικονομία μας, ενώ η διακυβέρνησή του είναι ίσως η χειρότερη που βίωσε ποτέ ο τόπος μας. Σε όλους τους τομείς ο «αριστερός» πρόεδρος μας πήρε πολύ πίσω, ενώ άνοιξε τις πόρτες για την υπογραφή του Μνημονίου και τη νέα οικονομική κατοχή, ακόμα και εάν δεν προλάβει να υπογράψει ο ίδιος. Θεωρούμε πως είναι κοινώς αποδεκτό πως ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας υπηρετεί τα ίδια αφεντικά μαζί με την Τρόικα και την επισκέπτρια κυρία Μέρκελ.

Εμείς δεν θα μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθειά τους να φορτώσουν κι άλλη κατοχή στην Κύπρο μας. Δεν θα σταθούμε αδρανείς απέναντι στους νέους αποικιοκράτες. Θα σταθούμε στη γη που μας γέννησαν . Ως Αυτόνομοι Πολίτες του τόπου αρνούμαστε να δεχτούμε όσα συμφώνησαν οι ταγοί και όσα θέλουν να επιβάλουν οι ξένοι. Με αφορμή την επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ φωνάζουμε ενάντια σε όποιον προσπαθεί να καταστρέψει το λαό και τον τόπο μας. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΥΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ – ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ – ΕΞΩ Η ΜΕΡΚΕΛ – ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Αυτόνομοι Πολίτες
autonomoi.polites@yahoo.gr

 http://antistasitwra.wordpress.com/2013/01/08/%ce%ad%ce%be%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-11-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-2013-%cf%80%ce%bf%cf%81/