ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ν. Φωτόπουλος : Τους πονάει, άρα υπάρχει….


 Ο Νίκος Φωτόπουλος είχε καιρό να ακουστεί στο πανελλήνιο, έτσι ώστε κάποιοι όπως ο υποφαινόμενος πίστευαν ότι  το αντιμνημονιακό και αγωνιστικό του μένος είχε στομώσει....Eυτυχώς για μας και δυστυχώς για τους   μνημονιακούς  φλούφληδες , ο πανταχόθεν βαλλόμενος Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και συνηθέστατα  αίρων τας αμαρτίας των ΔΕΚΟ, επανήλθε στο προσκήνιο με μια τολμηρή τοποθέτηση. Μια τοποθέτηση που τους  στέκεται στο λαιμό και δεν καταπίνεται με τίποτε....  
Και τούτο γιατί σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών  στη ΓΣΕΕ στις 3.10.12,  ο Ν. Φωτόπουλος πρότεινε κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, των οργανισμών, των τραπεζών, των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου . Κι ακόμη εισηγήθηκε  48ωρες απεργίες  και καθημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα !
Το μήνυμά του ήταν σαφέστατο προς τους βαυκαλιζόμενους με επαναδιαπραγματεύσεις, επιμηκύνσεις, απαγγιστρώσεις και άλλα ηχηρά παρόμοια : «Δεν θα τους επιτρέψουμε να καλυφθούν  πίσω από την κουρελέ νομιμότητά τους. Νόμος είναι το δίκηο του πολίτη που βάλλεται από τα μνημόνια» !