ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Από τον Κον Μπεντίτ μέχρι την EUROBANK





Ο κύριος Κον Μπεντίτ : Δεν υποστηρίζει το Μνημόνιο, αλλά είναι εναντίον της ακύρωσής του ! Δηλαδή τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !

Και ενοχλείται για τις υποσχέσεις της Αριστεράς , σχετικά με την ανατροπή των όρων του Μνημονίου στο μισθολογικό μέτωπο. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν βρίσκει αυτές τις υποσχέσεις ουτοπικές και ανεφάρμοστες στην παρούσα συγκυρία-  κάτι που θα σήκωνε συζήτηση – αλλά ηλίθιες….

“Στο πρόγραμμα της Αριστεράς υπάρχουν δύο πράγματα: Η ακύρωση όλων των αποφάσεων όσον αφορά τους μισθούς, επομένως την ακύρωση της μείωσης των μισθών και δεύτερον, βασικός μισθός 1.300 ευρώ. Αυτό είναι τρελό! Τελείως ηλίθιο! Εάν ζητήσουμε από κάποιον να υιοθετήσει αυτό το πρόγραμμα, καλύτερα να του πούμε: “Θέλεις να αυτοκτονήσεις με πιστόλι ή με τσεκούρι;”

Φυσικά ο  κύριος Κον Μπεντίτ έχει διαφορετική στόχευση από την ευρεία Αριστερά και τις δημοκρατικές –πατριωτικές δυνάμεις :  Αυτές οι δυνάμεις στοχεύουν στην καταγγελία του προσχηματικού χαρακτήρα  των μνημονίων και στην αποδόμησή τους, αυτός ο κύριος ενδιαφέρεται απλώς να τους βάλει βαζελίνη…Γι αυτό και υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ότι

«το  μνημόνιο πρέπει να «προσαρμοστεί» χωρίς να «επηρεαστούν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις»…..



Κατά τα άλλα , αξιοσημείωτη ήταν η νέα σαχλαμάρα   που εκτόξευσε  ( αυτοκτονία με τσεκούρι….)  και φυσικά το λεχθέν  περί πιθανής στρατιωτικής  παρέμβασης (“υπάρχει μια παράδοση στην Ελλάδα…”) : Γιατί σύμφωνα με το μυαλουδάκι του οτιδήποτε εντάσσεται στην ελληνική παράδοση (τσάμικο, καλαματιανό,  κούλουμα κλπ) είναι επαναληπτέο ….

Εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  ο Κον Μπεντίτ, εναντίον και η EUROBANK….Εξ ου και η πρόσφατη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ,  για την ντιρεκτίβα περί καταψήφισης του πολιτικού σχηματισμού που απειλεί την  τραπεζική τάξη πραγμάτων....

Λέει η ανακοίνωση : «Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους…»

«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει ένα γνωμικό. Ας το αξιοποιήσουν δεόντως, οι πραγματικοί φίλοι της Πολιτικής Οικολογίας……