ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γιάννης Σχίζας : Με τον ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ, με την μαχόμενη πολιτική οικολογία


Ισχυρίζονται πως σώζουν τη χώρα, τη  στιγμή που καταστρέφουν τους ανθρώπους  της. Εμφανίζονται ως εκπρόσωποι  του βορειοευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού και πολέμιοι της διαφθοράς,  τη  στιγμή που ελέγχονται για διεθνή  σκάνδαλα τύπου Ζήμενς, για αδιαφάνεια δαπανών, για εξοπλιστικές μίζες. Συμπλέουν με  αυτό   που εμφανίστηκε ως «Ευρώπη πολλών ταχυτήτων»,  για να μετεξελιχθεί στη σημερινή Ευρώπη της μεταμοντέρνας, τοκογλυφικής  αποικιοκρατίας : Που καταδικάζει το Νότο σε κινεζοποίηση, που ακυρώνει θεσμίσεις για την εργασία, την πρόνοια, την ποιότητα ζωής.
Η ιερά συμμαχία του Μνημονίου και οι παραστεκάμενοί της,  παράγοντες του «εκσυγχρονιστικού»   χαμαιλεοντισμού, εγγυώνται  μια χαοτική διαδικασία διάλυσης, απαξίωσης δικαιωμάτων, συλλογικών πόρων,  περιουσιών.
 Γι αυτό η  αντιμνημονιακή ψήφος της 6ης Μαϊου είναι ψήφος αυτογνωσίας, αυτοκριτικής για όλα όσα ανεχτήκαμε, κριτικού ευρωπαϊσμού,   απόρριψης του πράσινου και βαθυπράσινου ψέματος  :  Για να μην πούμε αύριο, ότι έχουμε τα Μνημόνια που μας αξίζουν…..   

*Υποψήφιος   στη Β  περιφέρεια Αθηνών με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ. Διαχειριστής των ιστότοπων   http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com  και http://oikologein.blogspot.com