ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μπράβο ρε Γιάννη Δημαρά….

Κάποιοι φοβούνται να συνθέσουν μια συγκεκριμένη πολιτική συμμαχιών και συγκεκριμένων μέτρων εξόδου από την μνημονιακή παγίδα, γιατί έτσι θα μπουν στη μπούκα του κανονιού και θα περάσουν -  από τον φαντασιακό χώρο της εφόδου κατά των χειμερινών ανακτόρων -   στον χώρο της πραγματικής  πολιτικής διακινδύνευσης. Γι αυτό και συνεχίζουν να επιδίδονται σε επαναστατικούς λεονταρισμούς, ενώ ο λαός και η χώρα έχουν ανάγκη από χειροπιαστά  μέτρα σωτηρίας….
Ο Γιάννης Δημαράς θυμίζει ένα σύνθημα στους τοίχους της Νομικής Σχολής το 1980, επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε : «Το΄να κόμμα δέρνει τ΄άλλο και τα δυο το Κίνημα».  Και δημοσιοποιεί μια άποψη,  που διερμηνεύει το γενικό πολιτικό αίσθημα :  

«Κοινή απαίτηση είναι να υπάρξει το αντιμνημονιακό αίτημα, ως ενωμένη εκλογική πρόταση».
 Λέει ο Δημαράς

Σήμερα, που οι Νεοέλληνες ζουν υπό καθεστώς κατοχής, σήμερα που καλούνται να υπηρετήσουν επιλογές και να αποφανθούν τι πρέπει να γίνει, για τη σωτηρία τη Πατρίδας, της υπεράσπισης της τιμής όλων μας, σήμερα οι επιθέσεις του άπληστου και βάρβαρου καπιταλισμού άλλοτε φανερά, άλλοτε δόλια μέσω ΚΑΙ των ΜΜΕ που ελέγχουν και τα οποία κατακρεουργούν σώματα και αλέθουν ψυχές, σήμερα που προσβάλλουν ήθη, ιδανικά και λερώνουν όνειρα, σήμερα πρέπει ενωμένοι, να διαλαλήσουμε στην Οικουμένη το νέο μας ΟΧΙ. 


Κοινή απαίτηση ενόψει της δύσκολης πολιτικής στιγμής που ζούμε, κοινή απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού είναι να υπάρξει το αντιμνημονιακό αίτημα, ως ενωμένη εκλογική πρόταση. 

Σε ένα Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο, δεν περισσεύει κανείς. Άλλωστε, αποδεδειγμένα η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντιμνημονιακή.

Όλο το κείμενο στο