ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Σεμίνα Διγενή και πως υπερασπίζονται τον Κάρολο Παπούλια…..

Η Σεμίνα Διγενή απέστειλε στον Κάρολο Παπούλια  ανοιχτή επιστολή – που ως ανοιχτή είναι δημόσια, σύμφωνα με το μίνιμουμ IQ  ελληνικής και πάσης κοινωνίας….Η επιστολή αναφερόταν και στη προσωπική- φιλική σχέση της κ. Διγενή με τον κ. Παπούλια, κάτι που οπωσδήποτε δεν αντίκειται στα πολιτικά ήθη και δεν επηρεάζει μια πολιτική απόφανση. Οι φίλοι του κ. Παπούλια -    οι οποίοι  πρέπει να ερμηνεύσουν κάποτε γιατί αυτός και όχι οποιοσδήποτε άλλος εκ των Προέδρων Δημοκρατίας (Στασινόπουλος, Τσάτσος, Καραμανλής, Σαρτζετάκης, Στεφανόπουλος ) υπέστη μια τέτοια αποδοκιμασία  και πολεμική από  μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού  -    προφανώς ενοχλήθηκαν από την επιστολή. Και δια χειρός του κ. Ξενοφώντα Μπρουνζάκη απάντησαν στην επιστολή της Σεμίνας .

Αντιγράφω ορισμένα σημεία της κριτικής  του κ. Μπρουνζάκη στην επιστολή της Σεμίνας, που δημοσιεύονται στο ΠΟΝΤΙΚΙ :

«……. μνημείο αγένειας, κτηνώδους κανιβαλισμού και τεκμήριο απύθμενης θρασύτητας που δεν δικαιολογείται ακόμα και σε έναν έντονα lifestyle οξυζεναρισμένο εγκέφαλο…

Αν η απροκάλυπτη και επιθετική χυδαιότητα του να ανασύρεις στιγμές του ιδιωτικού βίου με δημόσια αφορμή δεν αποτελούσε μιαν ακόμα ταπεινωτική ιδιότητα της εγχώριας σκυλοπόπ κουλτούρας, η οποία περνά για ντομπροσύνη και μαγκιά, αυτή η «σεμίνιας» αισθητικής επιστολιμαία υπερπαραγωγή θα προκαλούσε απλά τη θυμηδία και τον γέλωτα…..»

….«ατάκα επαρχιακής σταρ σε μελόδραμα τρίτης κατηγορίας»…..

Παράλληλα  ο κ. Μπρουνζάκης διανθίζει το κείμενό του με τα γνωστά πασοκογενή στοιχεία  αυτό-μαστιγωτικής  «αυτοκριτικής»- του είδους «όλοι τα φάγαμε», «το πάρτυ τέλειωσε» κλπ . Γράφει   λοιπόν για την Σεμίνα: 
«…….  Νοσταλγεί ανενδοίαστα τις μέρες της αχαλίνωτης ασυδοσίας στο αποκορύφωμα της νεοελληνικής ρεμούλας. Νοσταλγεί το αποκορύφωμα της μεταπολιτευτικής πολιτισμικής επανάστασης, όπως αυτή εκφράστηκε μέσω της μπουζουκοκουλτούρας, των Μερσεντές, των αγροτικών τέσσερα επί τέσσερα, των μυθικών αμοιβών!... Δηλαδή νοσταλγεί ακριβώς αυτά που μας έφεραν στη χρεοκοπία. Μια ακόμα αγανακτισμένη κατά του συστήματος!… 

Αυτά λέει ο κ. Μπρουνζάκης. Εγώ λέω : Αυτό είναι το στυλ της «υπεράσπισης» που σας ξέμεινε,  κύριε Παπούλια….

Η επιστολή της Σεμίνας Διγενή
και η απάντηση του Μπρουνζάκη