ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Νεοναζήδες χειρότεροι των Ναζήδων




Δεν τους ενδιαφέρουν τα ήθη μας, δεν δίνουν δεκάρα για το μίσος μας. Θέλουν βασικά να μας ξεφτιλίσουν, να  δείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα εις βάρος μιας χώρας όπως η δική μας. Οι γραπτές εγγυήσεις που ζητά από τον Αντώνη Σαμαρά ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών για την εκταμίευση της 6ης δόσης, είναι ό,τι πιο ατιμωτικό έχει ζητηθεί από Έλληνα Πολιτικό Ηγέτη : Και ταυτόχρονα είναι δηλωτικές του  ποταπού  χαρακτήρα τους, της πλεονεξίας  που τους   οδηγεί να μην αρκούνται στην  παράδοση της χώρας , αλλά να  θέλουν και την  δημοσιοποίησή της   με τον ίδιο τρόπο που οι  καθαιρέσεις στρατιωτικών γίνονταν κάποτε δημόσια….

 Όταν οι Ναζήδες υποχρέωσαν το 1941  τους υπερασπιστές των οχυρών Ρούπελ σε παράδοση, παρουσίασαν όπλα στους παραδομένους , που πριν λίγες ώρες απειλούσαν τη ζωή τους….Αυτοί σαν νεοναζήδες είναι χειρότεροι  των ναζήδων.

 Είναι  σιχαμένοι, αηδιαστικοί, είναι  ό,τι μου έλεγε η μητέρα μου ότι ήταν  επί Κατοχής 1941-44: Δηλαδή γουρούνια.   Αλλοίμονο αν ο Σαμαράς υπογράψει τη δήλωση που του ζητάνε. Θα είναι ντροπή για όλους μας… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου