ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΤΣ



Αυτή η συναυλία που επιχειρεί να στήσει ο Κύπριος Πρόεδρος Χριστόφιας στις 24 Οκτωβρίου στη Λευκωσία, είναι ένα απίστευτο πολιτικό κιτς….. Ο άνθρωπος είναι κατηγορούμενος, έχει καταδειχθεί και ως ο- δια- βαρείας –αμελείας- υπεύθυνος της καταστροφικής έκρηξης που στοίχισε τη ζωή 13 ατόμων, έχει απομονωθεί και καταγγελθεί από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Κύπρου, και όμως : Αντί να το βουλώνει ή να οργανώνει την υπεράσπισή του – όπως κάθε κατηγορούμενος - αποτολμά να προχωρά σε μια συναυλία- κλαυσίγελω. Σε μια συναυλία καθαρά και άκομψα υποστηρικτική του κόμματός του, που αγνοεί προσβλητικά το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα της Κύπρου .

Είχα το IQ του σε μια κάποια «εκτίμηση», δηλαδή τον θεωρούσα πολιτικά επιτήδειο, χωρίς φυσικά να συμφωνώ μαζί του….. Είχα μάλιστα σχολιάσει αρνητικά – στη δεξιά στήλη του παρόντος ιστότοπου – τη στάση του δικού μας «Πρωθυπουργού», που μίλαγε στον Χριστόφια στον ενικό (!) παρουσία δημοσιογράφων, όταν ο δεύτερος είχε έλθει στην Αθήνα το τέλος του 2009…Ήταν τότε που ο «δόλιος και βλαξ» - κατά πως τον χαρακτήριζε ένα άρθρο στη ΡΗΞΗ – ήθελε να παίξει το ρόλο του μπαμπάκα του , Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου, που επίσης επιδιδόταν σε τέτοιες αγενείς αφυψηλού συμπεριφορές, μιλώντας συστηματικά στον ενικό αριθμό στους πολιτικούς υφισταμένους του….

Με την κατακραυγή εναντίον του κορυφωμένη και με το πένθος για τους 13 ολόφρεσκο, ο Χριστόφιας προσπαθεί με την βλακώδη και άτοπη φιέστα του να εμπλέξει Ελλαδίτες καλλιτέχνες σε μια υπόθεση τουλάχιστον αμφιλεγόμενη. Ήδη , η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Κανά, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Δημήτρης Μακρής και η Μελίνα Ασλανίδου , έχουν αποσύρει τη συμμετοχή τους από τη προγραμματιζόμενη συναυλία. Απομένουν αρκετοί ακόμη, που μπορούν και πρέπει να μπουν σε σκέψεις για το ρόλο του «πληρωμένου διασκεδαστή», που τους επιφυλάσσει το καθεστώς Χριστόφια :

Γλυκερία


Γιάννης Ζουγανέλης



Παντελής Θαλασσινός



Κούλλης Θεοδώρου


Κώστας Θωμαΐδης



Πάνος Κατσιμίχαs


Χάρης Κατσιμίχαs


Τάνια Κικίδου



«Κολλεκτίβα»


Βαγγέλης Κορακάκης


Γιάννης Κούτρας


Βούλλα Κωνσταντίνου

Βασίλης Λέκας


Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


«Οναρ»



Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Μιλτιάδης Πασχαλίδης


Μάνος Πυροβολάκης

Διονύσης Τσακνής



Δημήτρης Φανής

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001023420437&sk=photos









.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου