ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ….



1.  Πάει ένας νέος διοικητής στο στρατόπεδο της λεγεώνας των ξένων , βαθιά μέσα στην έρημο. Καθώς τον ξεναγούν παρατηρεί  μια υπέργηρη καμήλα δεμένη σε ένα δέντρο και ρωτά:
- Γιατί είναι εδώ πέρα αυτή η καμήλα;
- Κύριε Διοικητά, επειδή είμαστε πολύ μακριά από οπουδήποτε  και, ξέρετε, οι άντρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες, οπότε  χρησιμοποιούμε  την καμήλα…..

Ο Διοικητής τρελάθηκε,  αλλά τι να πει;
- Καλώς, αν δεν  πειράζει εσάς, δεν πειράζει και μένα…..


Μετά από παραμονή 6 μηνών στο στρατόπεδο, ο διοικητής δεν αντέχει  άλλο, γι αυτό και  φωνάζει σε έναν αξιωματικό:
- Φέρτε μου την καμήλα!
Ο αξιωματικός σηκώνει τους  ώμους  αδιάφορα και  την  πηγαίνει  στην πόρτα του. Ο διοικητής την οδηγεί   μέσα, ανεβαίνει  σε ένα σκαμνί και της το κάνει  αγρίως….. Μετά κατεβαίνει, ανοίγει  την πόρτα και σχολιάζει  σφίγγοντας τη ζώνη του παντελονιού του:
- Ώστε έτσι  λοιπόν τη βγάζουν  εδωπέρα  οι άντρες……


- «Εεεεεε, κύριε Διοικητά, συγνώμη για τη παρεξήγηση», του λέει ο αξιωματικός….  «Οι άντρες συνήθως  καβαλάνε την καμήλα ελλείψει άλλου μέσου και  πάνε στο κοντινότερο χωριό για να συναντήσουν γυναίκες…....»

 

 

2.  Σε μια τυπική κωμόπολη του West (Μπαρ, τράπεζα, γραφείο κηδειών κλπ) διεξάγεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την πρόσληψη  σερίφη…. Ο μέλλων επίκεφαλής της αστυνομίας πρέπει να περάσει σειρά από δοκιμασίες :

 Α) να καταναλώσει απνευστί μια μπουκάλα ουϊσκυ, Β) να εξοντώσει μια αρκούδα που ζημιώνει  τους κτηνοτρόφους της περιοχής   Γ) να αποδείξει τον ανδρισμό του  κάνοντας έρωτα σε μια υπεραιωνόβια Ινδιάνα…

Οι υποψήφιοι όλοι καταρρέουν μετά την τήρηση του πρώτου όρου. Τελικά βρίσκεται ένας που αντέχει στο ποτό, πίνει τη μπουκάλα  και παίρνει το δρόμο τρικλίζοντας προς τη σπηλιά,  όπου «συχνάζει» η αρκούδα. Οι κάτοικοι τον παρακολουθούν  από κοντινή απόσταση, σιωπηλοί και εντυπωσιασμένοι. Αυτός μπαίνει στη σπηλιά, ακούγονται κραυγές, ουρλιαχτά,μπουμπουνητά. Περνάει λίγη ώρα και  ο υποψήφιος βγαίνει και προχωράει προς τη πλευρά των κατοίκων,  τρικλίζοντας πάντα….

«Και τώρα», τους λέει, «φέρτε μου την Ινδιάνα να τη σκοτώσω»……

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου