ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και γ@μώ τις αποχωρήσεις….



Μπορεί να είσαι υπερ-ήρωας , υπερ-καλλιτέχνης ή οτιδήποτε άλλο «υπερ», όμως δεν δικαιούσαι να είσαι υπεράνω του κριτικού λόγου….Ακολουθεί ένα κείμενο για όλους τους υπερ-έχοντες και κατέχοντες κύρος. Γι αυτή την εποχή και για όλες τις εποχές. Από την ΣΠΙΘΑ Αστακού…..


ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΧΑΡΤΗ
Μια γυναίκα αγάπησα και μου βγήκε σκάρτη…


Η Σπίθα Αστακού δε βγήκε απ’ τη ναφθαλίνη, αλλά προέκυψε από συλλογικότητες και πρόσωπα που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται όλα αυτά τα χρόνια σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, όταν πολλοί από τη σεβαστή διοίκηση περί άλλων τύρβαζαν.
Το σύστημα καταρρέει, το καράβι βυθίζεται κι ως γνωστόν, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ποντίκια την κοπανάνε πρώτα. Σεβόμαστε τον αγώνα επιβίωσης των ποντικιών, αλλά το να θέλουν τα ποντίκια να γίνουν και καπεταναίοι στα καινούργια καράβια, ε αυτό ξεπερνάει και την πιο οργιώδη φαντασία.
Ενεοί παρακολουθούσαμε το τελευταίο διάστημα, από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη (ο Θεός να την κάνει τέτοια) και μετά, τις απίστευτες αμεσοδικτατορικές πρωτοβουλίες του Πολυχρονεμένου και του χαρεμιού. Ώσπου είδαμε εμβρόντητοι Σπίθες να εξαφανίζονται από το χάρτη, συλλογικότητες που με κόπο χτίστηκαν να εξαερώνονται από το Μεγάλο Αδελφό.
Είναι αυτονόητο πως όσα με κόπο κατακτήσαμε σαν πρόσωπα όλα αυτά τα χρόνια και, κυρίως το δικαίωμα να σκεφτόμαστε ελεύθερα, θα κινδύνευαν να ανατραπούν αν δε διαχωρίζαμε απόλυτα τη θέση μας από αυτές τις μεθοδεύσεις. Είναι, επίσης, αυτονόητο πως η παιδεία μας και οι αρχές μας δε μας επιτρέπουν καμία απεύθυνση στον Πολυχρονεμένο και το χαρέμι. Απευθυνόμαστε στην Συμβουλευτική Επιτροπή, πολλά πρόσωπα της οποίας εκτιμάμε, και δηλώνουμε πως η σιωπή σε αυτή την κρίσιμη στιγμή τους καθιστά συνυπεύθυνους.
Σεβαστή Διοίκηση,
Παίζει η μπούτζα μας νταούλια παίζει και ζουρνάδες!
Φυσικά δηλώνουμε την άμεση αποχώρησή μας απ’ αυτό το εκτρωματικό σχήμα και την εντονότερη ένταξή μας στον Κοινό Αγώνα.
Καλούμε όλες τις σπίθες σε κοινή δράση με άμεσες προτεραιότητες:
1)   την έκλογή προσωρινής Συντονιστικής επιτροπής
2)   την προετομασία Συνεδρίου
3)   τον συντονισμό της συμμετοχής και της παρέμβασης στα μαζικά κινήματα
4)   την επεξεργασία και τη μελέτη επιμέρους στρατηγικών  μέσω της δημιουργίας επιτροπών:
Α) Εθνικής στρατηγικής και άμυνας
Β) Οικολογίας και ανάπτυξης
Γ) πολιτισμού και παιδείας 
Δ) θεσμών και διοίκησης
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
     
                ΣΠΙΘΑ ΑΣΤΑΚΟΥ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου