ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ





Παλιά είχα γράψει, ότι υπάρχουν κάποιοι που αν άκουγαν τον Καρατζαφέρη να λέει ότι η γη είναι στρογγυλή, θα ήταν ικανοί να βγουν και να πουν ότι «η άποψη για τη σφαιρικότητα της γης είναι φασιστική…»
Ξέρω ότι θα προσβάλω την αντι-ακροδεξιά και αντιφασιστική ορθότητα ορισμένων, όμως έλα που ο Καρατζαφέρης, από όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου, είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που μίλησε για την περίπτωση Στρως Καν, με τρόπο ενοχλητικό για τον «μεγάλο αδελφό». Δεν μπορεί λοιπόν να μην του δώσουμε το λόγο, τη στιγμή που στη Γαλλία το 57% των πολιτών θεωρεί ότι ο Πρόεδρος του ΔΝΤ έπεσε θύμα συνωμοσίας. Ούτε φυσικά να παραγνωρίσουμε το ότι από τη στιγμή που ο Καρατζαφέρης έδωσε τη συνέντευξή του έως σήμερα, ήλθε στην επιφάνεια ένα κατεξοχήν περίεργο ιατροδικαστικό εύρημα - ότι δηλαδή ούτε ο Γάλλος πολιτικός ούτε η καμαριέρα έφεραν αμυχές στο σώμα τους, μετά τον υποτιθέμενο βιασμό …
Να τι είπε ο Καρατζαφέρης στο CHANNEL 9 στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης» (16/05/11)




" Περίεργη η υπόθεση Στρος Καν.Όσοι έχουμε ζήσει στην Αμερική, ή όσοι έχουμε περάσει από σχολή των Αμερικανών, είμαστε κάπως "υποψιασμένοι" για ορισμένα πράγματα. Αυτό που συνέβη στον κ. Στρος Καν, μου θύμισε το περιστατικό με τον πρώην Δήμαρχο της Ουάσιγκτον, ο οποίος είχε γίνει πολύ "αντιπαθής" στο Λευκό Οίκο, και το πώς τον "έφαγαν". "Ενοχλούσε", του έβαλαν κάποια κάμερα σε κάποιο ξενοδοχείο, και "τελείωσε".Καταθέτω την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου στις γυναίκες που ασκούν το επάγγελμα της καμαριέρας. Πρέπει να πούμε ότι είναι μια δύσκολη και κοπιαστική εργασία, και πάρα πολλές τίμιες Ελληνίδες το εξασκούν και εργάζονται. Όμως, πάντα υπάρχει μια μικρή εξαίρεση.








Οι Αμερικανοί ήξεραν ότι ο κ. Στρος Καν έχει αυτή την "έφεση", δηλαδή την τάση προς ένα πράγμα. Δεν θα το έλεγα πάθος. Δεν ξέρω. Πέστε το και πάθος. Εάν είχε το μεγάλο πάθος του καπνίσματος και ήθελαν να τον αντιμετωπίσουν, θα του έβαζαν λίγο ηρωίνη ή κοκαϊνη στο αυτοκίνητο. Ταίριαζε με την εικόνα. Επειδή ήταν άνθρωπος του "ποδόγυρου", ταίριαζε να του στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό. Καταρχήν οι μαρτυρίες που έρχονται και οι οποίες δεν βγαίνουν καλά στα ρεπορτάζ, λένε ότι πρόκειται για μια γυναίκα ύψους 1.85 μια εντυπωσιακή, θεϊκή παρουσία, που φορούσε μια "προκλητική" μίνι φούστα. Τώρα, υπάρχουν μερικά ερωτήματα όπως:








Πρώτο. Πως μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, όταν όλες οι καμαριέρες που κάνουν τη δουλειά τους, κτυπάνε επίμονα την πόρτα πριν μπουν. Δεύτερον. Ρωτάνε τη ρεσεψιόν, εκτός αν παίζουν ένα "ρόλο". Το θέμα είναι, πως ήξερε η καμαριέρα ότι ο κ. Στρος Καν ήταν στο μπάνιο, και μπήκε μέσα στο δωμάτιο με την κάρτα της χωρίς να κτυπήσει πρώτα; Πως υπάρχει κατακράτηση, όταν υπάρχει το κλειδί που σου επιτρέπει να ανοίγεις οποιαδήποτε πόρτα - το πασπαρτού;Είναι μερικά πράγματα για τα οποία έχω «κενά».








Έχω ερωτήματα. Σκέφτομαι αν θέλεις, γιατί έχω περάσει από εκεί, και ξέρω τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται. Το όλο σκηνικό, ο τρόπος με τον οποίον το περιφέρουν το θέμα οι Αμερικανοί σε όλα τα κανάλια, μου κάνει εντύπωση. Σας θυμίζω ότι τη σκηνή της επέμβασης του Μπιν Λάντεν την έκρυψαν. Την έκοψαν. Δεν την έδειξαν. Μιλάμε για τον τρομοκράτη που σκότωσε τόσους Αμερικανούς, και μιλάμε για τον Νο 3, 4 ή 5 ισχυρότερο άνδρα του κόσμου, τον κ. Στρος Καν.Το ερώτημα είναι, που ενόχλησε τους Αμερικανούς ο κ. Στρος Καν;Πριν από ένα μήνα οι Αμερικανοί προκειμένου να αυξήσουν τα ποσοστά του κ. Σαρκοζί, τον έθεσαν "αρχιστράτηγο" της αποστολής στο θέμα της Λιβύης. "Έφαγε" τη μούρη του, και σιγά-σιγά το ΝΑΤΟ, μπήκε στην υπόθεση για να μην "ξεφτιλιστεί" ο κ. Σαρκοζί. Πιστεύω λοιπόν, ότι αυτό είναι εξαιρετικά "βολικό" για τον κ. Σαρκοζί.








Μιλάμε για ένα κ. Στρος Καν, ο οποίος στις δημοσκοπήσεις ήταν 5,5 μονάδες μπροστά από την κ. Μαρί Λεπέν και 6 μονάδες μπροστά από τον κ. Σαρκοζί.Τώρα, αναφερόμενος στα ελληνικά πράγματα, ο πιο πολύ θετικά και φιλικά διακείμενος προς εμάς, θα πρέπει να ήταν ο κ.Τρισέ. Ο κ. Στρος Καν είχε "δείξει δόντια", γιατί είχε πει και κάποια πράγματα σε κάποιον πολιτικό ότι θα είναι "σκληρός", ενόψει της επόμενης δόσης. Εν πάση περιπτώσει, η υπόθεση αυτή μου "μυρίζει". Η εξέλιξη της όλης υπόθεσης, συλλήψεις, χειροπέδες κ.λπ. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη. Το βλέπουμε άλλωστε αυτό στις κινηματογραφικές ταινίες. Θα φανεί όμως τι έχει συμβεί. Όλοι έχουν μία αίσθηση ότι "κάτι συνέβη".