ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

«Ράδιο Αρβύλα» και ένα σχόλιο της Βούλτεψη





Στους «Ράδιο Αρβύλα» θα ήθελα να πω κάποτε ότι καλά μεν τα μπράτσα αλλά και το χιούμορ δεν κάνει κακό, μια που οργανώνουν χιουμοριστική εκπομπή….Όμως αυτό είναι παντελώς άσχετο με ό,τι συνέβη - δηλαδή την εναντίον τους επιβολή του εξωφρενικού προστίμου των 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ. Όπως έχω επανειλημμένα αναφέρει από τις στήλες εφημερίδων, ηλεκτρονικών μέσων, εκπομπών στο (αείμνηστο)ΤΗΛΕΦΩΣ και αλλού, οι κυρώσεις του συγκεκριμένου είδους αποδυναμώνουν την κλασική ποινική δικαιοδοσία και εισάγουν «ανεπαισθήτως» την αρχαϊκή ποινή της οικονομικής εξόντωσης , κάποτε μάλιστα και με διοικητικές αποφάσεις - κοντολογίς επαναφέρουν το σύστημα «Δικαίου» στη κατάσταση της βαρβαρότητας… Kai υποστηρίζω ότι αν κάποιος από τους 300 ή άλλος πολίτης θεωρούσε εαυτόν θιγόμενο από τα λεγόμενα της «Αρβύλας», θα μπορούσε κάλλιστα να προσφύγει στα ποινικά δικαστήρια και να βρει το δίκηο του – αντί να το «διεκδικεί » εμμέσως από ένα πολιτικό κηδεμόνα του είδους του ΕΣΡ.
Για το ζήτημα γράφει η Σοφία Βούλτεψη στο
http://www.elzoni.gr/html/ent/179/ent.9179.asp
«.....................Μέσα στη σύγχυση, μάθαμε ότι το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο στους «Ράδιο Αρβύλα», επειδή αποκάλεσαν τους βουλευτές «κλίκα» και «σπείρα των 300». Συγγνώμη, αλλά από πότε ασκεί λογοκρισία το ΕΣΡ; Αν, για παράδειγμα, ο Αντώνης Κανάκης έλεγε πως «η Βουλή λειτουργεί σαν μια κλειστή κάστα», που «αναπτύσσει ανθελληνική και αντιλαϊκή δραστηριότητα», δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Αν έλεγε ότι είναι σπείρα εγκληματιών οι αυτουργοί της εθνικής προδοσίας των 340 δις ευρώ; Αν έλεγε πως είναι ασυνείδητοι όσοι διασπάθισαν πέντε κοινοτικά πλαίσια στήριξης; Αν έλεγε πως είναι απατεώνες αυτοί που αγόρασαν λεωφορεία και τους… φόρεσαν κεραίες για να τα κάνουν τρόλεϊ; Αν έλεγε πως μόνο… (διαλέξτε κάτι από το ζωικό βασίλειο, δεν θέλω να προσβάλω τα ζώα) μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοια καταστροφή; Αν έλεγε πως εξ όσων γνωρίζουμε μόνο οι εγκληματικές οργανώσεις παραγγέλνουν νόμους στα μέτρα τους και επιβάλλουν στα μέλη τους τον νόμο της «ομερτά»; Πώς είπατε; Πρέπει να προστατευτούν οι θεσμοί; Οι εκπρόσωποι των οποίων δεν μας προστάτεψαν; Οι θιγέντες οφείλουν να εξηγήσουν στο ΕΣΡ ότι έχουν φροντίσει για την αυτοπροστασία τους, ψηφίζοντας και διατηρώντας σε ισχύ το κατάπτυστο άρθρο 86 του Συντάγματος περί γρήγορης παραγραφής. Μόλις αποφασίσουν να το καταργήσουν και αρχίσουν να δικάζονται από τον φυσικό τους δικαστή, τα ξανασυζητάμε όλα αυτά. Μέχρι τότε, ψάχνουμε για τα κλεμμένα! Οπότε, προς τι η ενόχληση;"



ΥΓ. Η φωτογραφία είναι αγνώστου διαδικτυακού παράγοντα, παραπέμπει δε στο γνωστό γνωμικό : "αφόδευε αφυψηλού κι αγνάντευε...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου