ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ….


Στο μήνυμά του για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο Αρχιεπίσκοπος Kύπρου Χρυσόστομος ανέφερε τους κινδύνους για την άλωση της Κύπρου , λέγοντας πως «όλες οι πληροφορίες μιλούν για αφόρητες πιέσεις που θα ασκηθούν με εκβιαστικά διλλήματα και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα για αποδοχή λύσης που αντιστρατεύεται κάθε έννοια δικαίου και που εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας και στον εκπατρισμό του λαού μας».Με το μήνυμα του, ο αρχιεπίσκοπος κάλεσε όλους, από το πρόεδρο μέχρι το τελευταίο πολίτη, να αντισταθούν στις πιέσεις αυτές.

Ωε εδώ δεν υπάρχει τίποτε το νέο ή εντυπωσιακό : Από την εποχή του σχεδίου Ανάν, η συμμαχία των Αγγλο-αμερικανο-ευρωοικολογο-αριστερών, με ολίγη σάλτσα «Συνταγματολόγων» και ελλαδιτών της αταλάντευτης γραμμής του «ΣΗΚΩ – ΠΑΝΩ – ΚΑΤΣΕ – ΚΑΤΩ» , σχεδίαζε λύσεις αποικιακού χαρακτήρα, πέρα και αντίθετα με το Διεθνές Δίκαιο.

Το «νέο» αρχίζει από τη στιγμή που το κρατικό ΡΙΚ, κατά τα πρότυπα της δικής μας ΥΕΝΕΔ……ε, συγγνώμη, ήθελα να πω της ΕΤ….. προχώρησε σε επανειλημμένες επιθέσεις εναντίον του αρχιεπισκόπου, χωρίς να μεταδίδει τίποτε απολύτως από το ίδιο το κρινόμενο μήνυμά του !

Χοντρή η παραβίαση της δημοσιογραφικής και δημοκρατικής δεοντολογίας από το κρατικό ΡΙΚ. Αλλά μια που μιλάμε για χοντράδες, καλό να σημειώσουμε πόσο χοντρή ήταν η ηλιθιότητα κάποιων ελλαδιτών «προοδευτικών» : οι οποίοι επί χρόνια αγόραζαν το «προοδευτηλήκι» που πούλαγε ο κύριος Χριστόφιας, και τώρα ψάχνουν για διόδους διαφυγής….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου