ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ



Εν τάξει, ο φιλοκυβερνητικός τύπος έχει λυσσάξει με την υποψηφιότητα Μητρόπουλου. Εκτός από τις τυπικές μεθόδους «θαψίματος» ή «σφαγής δια του βάμβακος» με προσωπικές ψιλοεπιθέσεις, χρησιμοποιείται μια ευρύτατη μεθοδολογία πολιτικών διαβολής , αριστερόθεν και δεξιόθεν. Διαβάζω λόγου χάρη τον Δημήτρη Μητρόπουλο των «ΝΕΩΝ», που δείχνει ενοχλημένος ως προς την αριστερωσύνη του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»: «Χάθηκε κάποιος αριστερός πολιτικός να πάει κόντρα στο Μνημόνιο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής;», λέει ο ΔΜ στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας. Λέω κι εγώ : Σιγά μην υποστήριζε ο ΔΜ τον άλλο αριστερό υποψήφιο, που τυχόν θα κατέβαινε αντί Μητρόπουλου !


Κατά τα άλλα ο ΔΜ δεν έχει να πει τίποτε για την ανταγωνιστική υποψηφιότητα Δημαρά, κάνοντας προφανώς τη σκέψη ότι ο κυρίως αντίπαλος (Μητρόπουλος) πρέπει να πληγεί από παντού…..


Αυτό όμως δεν είναι τίποτε, σε σχέση με τον τίτλο και την εισαγωγή του σημειώματος του ΔΜ :


«ΑΠΟΦΑΓΙΑ….Το να ψάχνει κάποιος στα αποφάγια δεν είναι ωραίο θέαμα. Με αυτό μοιάζει όμως η επιλογή του Αλέξη Μητρόπουλου ως υποψηφίου του ΣΥΝ για την περιφέρεια Αττικής»…


Λέω κι εγώ : Τι κακότητα εμπεριέχει αυτό το "αποφάγια", αλλά και τι ψέμα όσον αφορά την υποστήριξη του Μητρόπουλου αποκλειστικά και μόνο από τον ΣΥΝ !


Και τι «γλείψιμο» της εξουσίας, με γαυγίσματα εναντίον των επικριτών της…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου