ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ANTE PORTAS ΓΥΘΕΙΟΥ






"Μετά την διέλευση εκ των εκλογών, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται", θα μπορούσε να πει κανείς, σε αντιστοιχία με το γνωστό "ταμειακό αξίωμα", που απευθύνεται σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν την αναγνώριση λάθους μετά την απομάκρυνση από κάποιο ταμείο....Μετά τις εκλογές μπορεί κανείς να γεμίσει ένα τόπο με σκουπίδια, ξεχνώντας την σχολαστική καθαριότητα που είχε υποσχεθεί ή εφαρμόσει για μια ορισμένη περίοδο..Αλλά το να αποδέχεται την συνύπαρξη με ένα τέτοιο πρόβλημα προεκλογικά, με τα σκουπίδια να έχουν κατακλύσει την πόλη του Γυθείου και να είναι κυριολεκτικά ante portas των σπιτιών, ε, αυτό "δεν τρώγεται" με τίποτε....



Ο υποφαινόμενος είναι "αυτόπτης μάρτυρ" - που έλεγε ο Χάρυ Κλυν - της προ διμήνου τοιαύτης κατάστασης εν Γυθείω. Όμως πρόσφατα ο στρατηγός Αλευρομάγειρος έστειλε στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες προεκλογικές - κατά την διαβεβαίωσή του - που πιστοποιούν την αφόρητη σκουπιδοκρατία της πόλης.



Δεν μένει παρά η εφαρμογή του Μνημονίου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η απόσπαση των "περισσευούμενων" πόρων της τελευταίας...Τότε σίγουρα θα μαζευθούν τα σκουπίδια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου