ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ 20 ΦΟΡΕΣ



Ο Άγιος Νεκτάριος είναι γιατρός και γιατρεύει όλες τις αρρώστιες. Αυτή η ανάρτηση πρωτοέγινε στο "http://nectariosinheavens.blogspot.com και πρέπει να πάει σε 20 εκατ. ιστότοπους και σάϊτ. Ο Άγιος Νεκτάριος θα σε ανταμείψει σε 20 ημέρες, ή σε 20 ώρες, εάν ανταποκριθείς τα επόμενα 20 λεπτά…..


Πολλοί που έκαναν forward αυτό το μήνυμα ανταμείφθηκαν, ενώ άλλοι που το αγνόησαν προσεβλήθησαν από ιούς και έχασαν ολόκληρα αρχεία…


Αυτό το email σου έχει σταλεί για καλή σου τύχη. Σε χειρόγραφη μορφή υπάρχει σε ηλεκτρονική θυρίδα, φυλασσόμενο από έναν επουράνιο σεκιουριτά(Άγγελο).


Πρέπει οπωσδήποτε να το στείλεις σε άλλους. Κάνε το forward σε ανθρώπους που νομίζεις ότι χρειάζονται τύχη. Στείλε το σε 20 αποδέκτες και δες τι θα γίνει σε 20 ημέρες.


Κάποιος διευθυντής πήρε αυτό το email και είπε στη γραμματέα του να κάνει 20 αντίγραφα και να τα ταχυδρομήσει. Λίγες μέρες αργότερα κέρδισε στο λαχείο 20 εκατ. Ευρώ. Κάποιος άλλος πήρε το email και το ξέχασε. Την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά και τη γυναίκα του. Τότε πείσθηκε να στείλει κι αυτός το μήνυμα, αλλά δεν μπορούσε εύκολα, γιατί το είχε κάνει delete και βρισκόταν με μερικές χιλιάδες άλλα στο recycle bin. Ύστερα από αγωνιώδη έρευνα κατάφερε να το βρεί και να το στείλει σε 20 αποδέκτες, λέγοντας ταυτόχρονα το «πάτερ ημών» 20 φορές. Λίγες μέρες μετά βρήκε καλύτερη δουλειά και γκόμενα….


Αντίθετα, κάποιος πήρε το email και κορόϊδευε. Το πέταξε λοιπόν στον κάδο των αχρήστων, αλλά μετά 20 ημέρες τράκαρε στο 20ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας και πέθανε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου