ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟ-ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ




Ο κ. Χατζηνικολάου «αρπάζεται» σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΛΦΑ (15.9.2010) με τον εκπρόσωπο των φορτηγών βυτιοφόρων κ. Τζωρτζάτο. Για την ακρίβεια, είναι ο κ. Χατζηνικολάου αυτός που περνάει σε κατάσταση έκρηξης και παρουσιάζεται με ένα στυλ εξαιρετικά οργίλο και ασυνήθιστο στις δημόσιες εμφανίσεις του. Έχοντας αυτούς τους τρόπους, παρεμποδίζει τον συνομιλητή του να πει την άποψή του, καταγγέλλει τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων ως Μαφία, αναφέρεται σε ιδιοκτήτες που κατέχουν μέχρι και 20 άδειες, κι ακόμη μιλάει ανοιχτά για συνεννόηση των ιδιοκτητών βυτιοφόρων με την κ. Παπαρήγα του ΚΚΕ !


Ο δημοσιογράφος που παρεμποδίζει την έκφραση γνώμης του αντίθετου μέρους φωνασκώντας και ουρλιάζοντας, ακόμη και αν το αντίθετο μέρος ανήκει στην Κόζα Νόστρα, παραβιάζει βάναυσα την δημοσιογραφική και δημοκρατική δεοντολογία . Παραβιάζει ακόμη τη δημοσιογραφική δεοντολογία όταν προβαίνει σε ισχυρισμούς εναντίον μιας συλλογικότητας και ενός πολιτικού κόμματος, χωρίς να καταθέτει ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.


Το κυριότερο όμως θέμα που εγείρει η συγκεκριμένη τηλεοπτική κόντρα, είναι η «εξωφρενική» συμπεριφορά του κ. Χατζηνικολάου. Είναι το ερώτημα για το τι και ποιόν υπηρετούσε πραγματικά όλο αυτό το πάθος και η έκρηξη.


Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψω ότι επρόκειτο για «ενδογενή» και φυσική αγανάκτηση. Περισσότερο μου φαίνεται πιθανό το ότι ο κ. Χατζηνικολάου εμφανίσθηκε ως «έξω- φρενών» για να υπηρετήσει τας γνωστάς «φρένας» - δηλαδή αυτών που έχουν δέσει τη χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου