ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Ο ΚΑΠΝΙΖΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ



Εν αρχή ην η Ιατρική : Η οποία μετά από πολλές έρευνες απέδειξε ότι ο καπνίζων (την) πληρώνει. Και η οποία στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι και ο παθητικός καπνιστής, δηλαδή ο παραστεκάμενος του καπνίζοντος, (την) πληρώνει επίσης.



Αυτό που ομολογουμένως δεν απασχόλησε την Ιατρική ήταν το ότι ο «εφαπτόμενος» του καπνιστή (την) πληρώνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο....Ευτυχώς όμως , κάποιοι οικολογίζοντες ανέλαβαν την υπόθεση και από τις αρχές της δεκαετίας του 80 εξεστράτευσαν με κεντρικό σύνθημα «ΣΤΟ ΦΙΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ»: Δηλαδή τη διαφορά μεταξύ της στοματικής κοιλότητας καπνίζοντος ατόμου και μη καπνίζοντος.Για την ιστορία, αυτή η έμμεση καμπάνια υπέρ του αρωματικού φιλιού εκπονήθηκε από τους «Φίλους της Γης» Νέας Ζηλανδίας , αλλά δεν πέρασε σε ευρύτερα ακροατήρια.....



Εν συνεχεία ήλθε η περιβόητη οικολογική αρχή : «ο ρυπαίνων πληρώνει......



H συνέχεια στο 2ο τεύχος του περιοδικού ΟΙΚΟΛΟΓΕΙΝ (Σημείωση : Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι στην οροφή του καπνιστηρίου μιας εταιρείας(!), επινοήθηκε δε από την αμερικανική "Ενωση Αρωγής Καρκινοπαθών". Η οροφή θέλει να δείξει το πως θα δει την ταφή του(!) ένας αμετανόητος καπνιστής...Κινδυνολογική για τους καπνιστές , αλλά και αποτρεπτική για όσους είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν υγιείς.... )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου