ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ το ΙΣΡΑΗΛ από ΚΥΡΙΑΡΧΟ κράτος, τον ΛΙΒΑΝΟ.



 Η εισβολή του Ισραήλ σε γειτονικό Κυρίαρχο κράτος, τον Λίβανο,έρχεται να συμπληρώσει την βία που ασκείτε από την μεριά του τόσο στην Γάζα όσο και στην Δυτική όχθη (με εμπροσθοφυλακή τους Εβραίους έποικους).
Με πρόσχημα την εξουδετέρωση της Χεζμπολάχ, το Ισραήλ δρα ενάντια σε κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου, σεβασμού της Κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Λιβάνου..Η μεταφορά από τους Ισραηλινούς του μετώπου από τον Νότιο Λίβανο, (όπου παρουσιάζονταν από την πλευρά του ως προσπάθεια δημιουργίας μιας ουδέτερης, αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης) σε ολόκληρο τον Λίβανο, με συνεχείς βομβαρδισμούς της πρωτεύουσας Βηρυτού, δείχνει τις πραγματικές προθέσεις. Θεωρεί το Ισραήλ σε αυτή την συγκυρία ότι είναι η "κατάλληλη στιγμή" για να στραφεί εναντίον όλων των "εχθρών" του, επιδιώκοντας πιθανόν μια γενικευμένη σύρραξη στην Μέση Ανατολή, η οποία θα συμπαρασύρει τις ΗΠΑ και εν γένει την Δύση να σταθεί στο πλευρά του.Ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του Αιόλου σε μια ταραγμένη, επί δεκαετίες, περιοχή.

 Εμείς, στην Ελλάδα και στην Κυπριακή Δημοκρατία γνωρίζουμε από "ΠΡΏΤΟ ΧΈΡΙ" τι θα πει ΕΙΣΒΟΛΗ και στη συνέχεια ΚΑΤΟΧΗ. Το ζούμε 50 χρόνια τώρα, με την κατοχή του 37% του εδάφους της Κύπρου από την αναθεωρητική Τουρκία.
  -Θεωρούμε αυτονόητη και επείγουσα την ανάγκη άμεσης απόσυρσης των Ισραηλινών στρατευμάτων από τον Λίβανο.
- θεωρούμε αυτονόητο και υποχρεωτικό από όλους, τον σεβασμό της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Λιβάνου με βάση το Διεθνές Δίκαιο και τον Καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ.
- θεωρούμε αναγκαία την παρέμβαση της Διεθνούς Κοινότητας στην κατεύθυνση πίεσης των δυνάμεων του Ισραήλ για να επιστρέψει πίσω στα σύνορα του.
ΕΙΡΗΝΗ στην Μέση Ανατολή.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τον πόλεμο, τις δολοφονίες του άμαχου πληθυσμού που πληρώνει βαρύ τίμημα χωρίς να φταίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου