ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Σύγχρονοι Κωνσταντινουπολίτες συγγραφείς διαβάζουν για το κοινό…

 

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν σύγχρονοι Κωνσταντινουπολίτες συγγραφείς καθώς και η Ομάδα Όρχησης ΕΚΠΑ του Εργαστηρίου Φιλοσοφίας και Τέχνης που λειτουργεί στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου», θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολής 10, Άλιμος, Τηλ. 210 993 2702).

Στην εκδήλωση αυτή κάθε μέλος της ομάδας σύγχρονων συγγραφέων από την Κωνσταντινούπολη, με πλούσιο πολιτιστικό και πνευματικό έργο, θα διαβάσει στο κοινό αποσπάσματα από το συγγραφικό του έργο, θα απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις και θα συνομιλήσει με το κοινό.

Επίσης, στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν χορογραφίες από την Ομάδα Μελέτης Αρχαίας Όρχησης ΕΚΠΑ του Εργαστηρίου Φιλοσοφίας και Τέχνης, που λειτουργεί στο ιστορικό Θέατρο «Δόρα Στράτου». Οι χορογραφίες βασίζονται στο βιβλίο της Αγγλίδας συγγραφέως Ρόζμαρι Ιντ, που μελετά τα σπίτια των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Σκηνοθετεί η κ. Άννα Λάζου-επίκουρη καθηγήτρια ΕΚΠΑ.

Ολόκληρη την ευθύνη της οργάνωσης της εκδήλωσης, όπως και κατά το παρελθόν, ανέλαβε η  Δρ. Αιμιλία Ξανθοπούλου εκ μέρους του πολιτιστικού και φιλανθρωπικού σωματείου «Νέος Κύκλος Κωνσταντινουπολιτών», σε συνεργασία με την  Δρ. Ελίζα Φερεκύδου εκ μέρους της ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.

Η εκδήλωση της Τετάρτης 22 Ιουνίου 2022 της ομάδας «Σύγχρονοι Κωνσταντινουπολίτες Συγγραφείς» και της Ομάδας Όρχησης ΕΚΠΑ εντάσσεται στο 5ο Φεστιβάλ Κωνσταντινουπολιτών το θα οποίο  οργανώνεται κλιμακωτά κατά την περίοδο 2022-2023.

 

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου