ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Σικε διαδικασία η Διάσκεψη Βερολίνου;

Σύμφωνα με αναρτήσεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στο Twitter ο Χαλίφα Χαφτάρ και ο Ακίλα Σάλεχ Αΐσα πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, αποχώρησαν από τις εργασίες της Διάσκεψης του Βερολίνου, καταγγέλοντας ότι οι αποφάσεις ήδη είχαν ληφθεί, χωρίς να έχουν λόγο στη διαμόρφωση τους!
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε:
“Όπως ξεκινήσαμε, ανακαλύψαμε ότι όλα είχαν ήδη αποφασιστεί εκ των προτέρων, χωρίς να έχουμε απολύτως κανένα λόγο σε κανέναν από τους όρους που είχαν ήδη υπογραφεί. Ο Χαφτάρ και εγώ αρνηθήκαμε και θέσαμε τον πιο σημαντικό όρο που για εμάς είναι η πλήρης απελευθέρωση του εδάφους της Λιβύης από τρομοκράτες και μισθοφόρους”.
Και συνέχισε : Ο Χαλίφα Χαφτάρ και εγώ τις τελευταίες 8 ώρες δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από Ρώσους αξιωματούχους και δεχθήκαμε απειλές από την Τουρκία να υπογράψουμε αλλά ο Στατάρχης ήταν ανυποχώρητος.
Έτσι, αποφασίσαμε να φύγουμε. H άλλη πλευρά (Τουρκική) ήταν έξαλλη, ακούσαμε, τελικά, ότι δεν είχαν επιτυχή έκβαση οι επιδιώξεις τους”.
ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : Να πούμε ότι επιβεβαιώνεται η θέση μας, ότι η Διάσκεψη του Βερολίνου είχε στόχο να αποτρέψει την πλήρη στρατιωτική νίκη του Χαφτάρ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου