ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Το κόμμα Πειρατών καταγγέλει


Με συνεργούς σχεδόν σύσσωμη την αντιπολίτευση πλην των Ευρωβουλευτών, κυρίου Χουντή (ΛΑΕ) και της κυρίας Σακοράφας (ανεξάρτητη, συνεργαζόμενη με ΜεΡΑ25), η κυβέρνηση αρχικά είχε πει ότι θα καταψηφίσει την οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα που στην ουσία δημιουργεί καρτέλ στην διαχείριση του περιεχομένου του διαδικτύου, τελικά υπερψήφισε στην τελική ψηφοφορία του Συμβουλίου των Υπουργών.

Σήμερα έρχεται ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, να μας πει ότι ζητάει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (την ίδια στιγμή που μας έλεγε όλους πρόβατα και πληρωμένα φερέφωνα της Google) “να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της διαφάνειας της οικονομικής δραστηριότητας των μεγάλων πλατφορμών του διαδικτύου, αλλά και ένα «νέο θεσμικό πλαίσιο ενάντια στη δημιουργία μιντιακών καρτέλ και της υπερσυγκέντρωσης ιδιοκτησίας στα ΜΜΕ” [1]

Κύριε Κρέτσο, λίγο αργά το θυμηθήκατε και εσείς και η κυβέρνησή σας. Όταν καταστρέφατε το μέλλον των μικρών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο συμφωνώντας με την οδηγία για τα Πνευματικά Δικαιώματα που ήσασταν ακριβώς; Α ναι. Λέγατε στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να πει ναι σε όλα.

Ντροπή σας κύριε υπουργέ.

Στις Ευρωεκλογές όμως, εμείς, δεν θα ξεχάσουμε και θα σας μαυρίσουμε. Και την διπρόσωπη κυβέρνησή σας, και όλους όσους ψήφισαν αυτό το έκτρωμα στις Βρυξέλλες.

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου