ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Νίκος Κωνσταντόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας διασύρουν την Αριστερά -Υπάρχει γελοιοκρατία

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, τονίζοντας οτι «η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ διασύρει την αξιοπρέπειά της».
Καί ότι δεν είναι δυνατόν να «πιστεύουμε ότι Καμμένος και Τσίπρας εκπροσωπούσαν ποτέ την Αριστερά».
Αυτή τη στιγμή μιλάμε για γελοιοκρατία με ευθύνη της εξουσίας», είπε ακόμα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος προσθέτοντας οτι είχε πεί στον Τσίπρα  τον Φεβρουάριο του 2015: «Πού βρήκαμε τον Καμμένο;»
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, μιλώντας στο Action 24, έκανε λόγο «για καρναβαλοποίηση του δημοσίου βίου
, ο οποίος παράγει νοσηρότητα. Είναι αδιανότητο να πιστεύουμε ότι το μόρφωμα Τσίπρα – Καμμένου εκπροσώπησε τη σημερινή Αριστερά»,
είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος, τόνισε πώς είχε επίσης επισημάνει τους κινδύνους που υπήρχαν από την περίοδο της διαπραγμάτευσης του Γιάννη Βαρουφάκη. «Κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά, την ξέρω. Ξέρω τι σημαίνει να διαπραγματεύεσαι. Τους το επεσήμανα με κάθε τρόπο ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε λάθος», είπε. 

Κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για γελοιοκρατία με ευθύνη της εξουσίας ενώ σχολίασε και την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας πως πρέπει να πάψει να είναι πολιτευτής.  Υποστήριξε μάλιστα ότι μετά την αποχώρηση Καμμένου, ο κ. Παυλοπουλος έπρεπε να ζητήσει από τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε διάλυση της Βουλής και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

ΠΗΓΗ IEFYMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου