ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο πόλεμος για την Μακεδονία μας είναι πολιτικός.


   

του Νίκου Καραβαζάκη
Η Συμφωνία/Προδοσία των Πρεσπών, βαίνει προς ψήφιση, σε μια Βουλή μακράν απέχουσα από την λαϊκή βούληση, τις κοινωνικές ανάγκες και τα εθνικά συμφέροντα, συνολικά.
Το γιγαντιαίο συλλαλητήριο στις 20/1/19 έληξε άδοξα καθώς διαλύθηκε από την αστυνομία, αφορμής δοθείσης από τραμπουκισμούς μικροομάδας εναντίον ανδρών της. Επισημαίνεται πως ούτε από τους παρευρισκόμενους διαδηλωτές εκδηλώθηκε προσπάθεια απομόνωσης των εν λόγω τραμπούκων ούτε από τους διοργανωτές είχε υπάρξει πρόληψη και μέριμνα για την αποφυγή τέτοιου επεισοδίου.
Παρότι ήδη από τον Φεβρουάριο του 2018 διακαώς προσκαλούσαμε και παρακαλούσαμε μέσα από το «Βήμα Σαρωνικού» για την οργάνωση μαζικού και οργανωμένου κινήματος συλλογής υπογραφών, προκειμένου να διεκδικηθεί και διενεργηθεί Δημοψήφισμα Υπέρ ή Κατά της Συμφωνίας/Προδοσίας των Πρεσπών, ουδεμία απόκριση υπήρχε. Τουναντίον επιχειρήθηκαν και απόπειρες ιδιοποίησης και διάσπασης της πρότασης αυτής. Τώρα, κυριολεκτικά την υστάτη, συνέπλευσαν αρκετοί για τον σκοπό αυτόν.
Τι γίνεται και τι κάνουμε λοιπόν, πώς συνεχίζουμε;
  1. Να συλλεγεί τόσος αριθμός υπογραφών που πολιτικά να εξαναγκάσει τόσο τα κόμματα της Βουλής όσο και την ερχόμενη νέα κυβέρνηση να το διεξαγάγουν όσο και την Ευρωβουλή να το εξετάσει και συζητήσει ως αίτημα. Στο πολιτικό περιβάλλον των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, οι υπογραφές μας και το αίτημα αυτό θα δεσπόσουν. Ο πόλεμος για την Μακεδονία μας είναι σήμερα πολιτικός και όποια μάχη κι αν χαθεί ο πόλεμος πρέπει να συνεχίσει και να νικήσει η Ελλάδα μας και ο λαός μας. Το όλον ζήτημα εξάλλου είναι και διεθνές, αφορά και στην στρατηγική απομόνωση-περικύκλωση της Ρωσίας και γι’ αυτό θα διαρκέσει και θα υποτροπιάζει για πολύ χρόνο.
  2. Προφανώς η ανάγκη πολιτικής συγκρότησης και αναβάθμισης όλου αυτού του τεράστιου παλλαϊκού κινήματος που συμπεριλαμβάνει το «ΟΧΙ  5/7/15» και τα μακεδονικά συλλαλητήρια είναι επιτακτική για την πολιτική αποτελεσματικότητα και νικηφόρα κατάληξη των αντιμνημονιακών και πατριωτικών δημοκρατικών αγώνων.
  3. Οι προτάσεις «πολεμικών» ή συγκρουσιακών «επιχειρήσεων», εν όψει της ψηφοφορίας στην Βουλή, με δεδομένο πως απέχουν της πραγματικότητας και των οργανωμένων συσχετισμών με το Κράτος είτε γίνονται από ηλιθίους και βλάκες είτε από προβοκάτορες ή τυχοδιώκτες (κακούργους), προκειμένου οι ίδιοι να αμειφθούν με χρήμα με «δόξα». Η προβοκάτσια στις 20/1/19, δε πρέπει βεβαίως να επαναληφθεί αλλά και οι διοργανωτές της και επίδοξοι μιμητές της να καταδειχθούν.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διευκρίνιση: Ηλίθιος είναι αυτός που βλάπτει χωρίς να ωφελείται, βλαξ αυτός που βλάπτει και βλάπτεται, κακούργος αυτός που βλάπτει για να ωφεληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου