ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ



 Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν ως εργαζόμενοι του Σικιαριδείου Ιδρύματος, έγινε πραγματικότητα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η ετήσια κρατική επιχορήγηση του 2018 αγνοείται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, το πλάνο βιωσιμότητας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η εξόφληση των δεδουλευμένων παρέμεινε άλλη μια υπόσχεση από πλευρά διοίκησης χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη περίοδος Χριστουγέννων που αντί για αισιοδοξία και ελπίδα, τη βιώνουμε με άγχος και αβεβαιότητα για το μέλλον της εργασίας μας.

Δεν θα σταματήσουμε ν’ απαιτούμε  και να διεκδικούμε:

  1. Άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων μας στο 100%
  2. Υποβολή, επεξεργασία και κυρίως υλοποίηση ενός βιώσιμου πλάνου για το μέλλον του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Οι εργαζόμενοι του Σικιαριδείου Ιδρύματος διεκδικούμε τα αυτονόητα. Να υπάρχει από πλευράς κάθε αρμόδιου (Διοίκησης, Υπουργείου κλπ) συνέπεια και σεβασμός απέναντι μας.


Αγωνιζόμαστε χωρίς να είμαστε και να θέλουμε να γίνουμε πιόνια μικροκομματικών και μικροπολιτικών συμφερόντων και συγκρούσεων. Ούτε σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, ούτε Δήμου, ούτε Περιφέρειας.

Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες μας, τ’ άτομα με αναπηρία που εξυπηρετούμε και τις οικογένειες τους οι οποίες αγωνιούν μαζί μ’ εμάς για το μέλλον της δουλειά μας. Μια δουλειά που τιμούμε στο έπακρο με συνέπεια, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

Καλούμε όλους να μας σεβαστούν και να δώσουν λύσεις τώρα. Σε διαφορετική περίπτωση οι αντιδράσεις μας θα είναι όλο και πιο δυναμικές στο εγγύς μέλλον.



Για το Δ.Σ.



               Ο Πρόεδρος 
  Σπύρου 
Θανάσης                                             Η Γενική Γραμματέας



                                                    Φραγκογιάννη Ελευθερία


                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου