ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Μαυρογιαλουρισμός και πολιτική αλητεία

Τη μια μέρα παίρνει αλά μπρατσέτα τη Βαρδινογιάνναινα και εγκαινιάζουν παρέα ένα υπνωτήριο για αστέγους στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη. Την άλλη μέρα πηγαίνει στην Ταινιοθήκη και χαιρετίζει μια κινηματογραφική προβολή που έγινε με συνθήκες προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Κινήσεις μαυρογιαλουρισμού από τη Δούρου, που συνοδεύονται με την εκφώνηση «δεκάρικων», γεμάτων με αφόρητες κοινοτυπίες και με κάτι εξυπνακίστικες ατάκες που της γράφουν οι image makers που στηρίζουν την καμπάνια της για επανεκλογή στο θώκο του περιφερειάρχη Αττικής.
 
Ενδιαμέσως, η Δούρου πετάχτηκε και μέχρι το εργοτάξιο του Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να… επιθεωρήσει την πρόοδο στο φαραωνικό έργο και να επαναβεβαιώσει ότι η περιφέρεια είναι έτοιμη να «χώσει» τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη για να γίνει ένα ιδιωτικό έργο. Πρόκειται για την ίδια Δούρου που το 2014 ξιφουλκούσε ενάντια στους «κοτσαμπάσηδες του ποδοσφαίρου» και κατήγγειλε τον Σγουρό που είχε καβατζώσει 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας για το γήπεδο του Μελισσανίδη, με συνέπεια να της οργανώσει ο καπιταλιστής αντισυγκέντρωση χουλιγκάνων που έφτιαχναν με το όνομά της εκείνα τα… ωραία λογοπαίγνια-συνθήματα που ξέρουν να φτιάχνουν οι χουλιγκάνοι.

 
«Ηρθα σήμερα εδώ όπως και χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια…» είπε η Δούρου μιλώντας στη Νίκαια. Το γήπεδο του Μελισσανίδη στην ίδια κατηγορία με έναν ξενώνα αστέγων!
 
ΥΓ. Στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα ο Μελισσανίδης κατεβάζει για υποψήφιο δήμαρχο τον Βούρο (ως γνωστόν, ο Γεωργαμλής, που με δυσκολία φτάχνει πρόταση με τις λέξεις «λαγός - κυνηγός - δάσος», δεν έκανε τίποτα το 2014). Το γεγονός ότι ο Βούρος έχει ως σκοπό να πάρει τον Δήμο για λογαριασμό του Μελισσανίδη (το φαινόμενο είναι ανάλογο μ' αυτό των Μώραλη-Μαρινάκη στον Πειραιά), ουδόλως ενοχλεί τη Δούρου. Αντίθετα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η αυτοπρόσωπη παρουσία της στο εργοτάξιο του Μελισσανίδη ήταν και ένα έμμεσο -πλην σαφές- μήνυμα: «ψηφίστε Βούρο και όχι Βασιλόπουλο».
  ΠΗΓΗ  ΚΟΝΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου