ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Απειλεί η Άγκυρα : Το οικόπεδο 15 νότια της Κρήτης μας ανήκει ! Η Ελλάδα άρπαξε από τη Λιβύη θαλάσσιες εκτάσεις !

Επανέρχεται η Άγκυρα στις κατασκευασμένες ιστορίες ότι η Ελλάδα υφάρπαξε από τη Λιβύη τεράστιες εκτάσεις προκειμένου να επεκτείνει την δική της ΑΟΖ.

Ο ναύαρχος Cihat Yaycı γνωστός από την… έμπνευση του για τη  δημιουργία του FETOμετρητη ενός λογισμικού προγράμματος το οποίο ανακαλύπτει γκιουλενιστές αξιωματικούς(!), προχώρησε σήμερα για ακόμη μια φορά στις ανυπόστατες κατηγορίες του περί της ελληνικής αρπαγής τουρκικών αλλά και λιβυκών υδάτων.
‘Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο ναύαρχος που ανακάλυψε τους γκιουλενιστές στις ένοπλες δυνάμεις, τώρα με το «επιστημονικό του έργο(!)» αποκάλυψε τα δόλια σχέδια της Ελλάδας!


Σε διάλεξη που έδωσε στην σχολή πολέμου της Τουρκίας στις 21 Νοεμβρίου
ο διαβόητος ναύαρχος «αποκάλυψε» ότι οπαδοί και μέλη του FETO (της οργάνωσης του αυτοεξόριστού ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν) παρέδωσαν στην Ελλάδα τα μυστικά έγγραφα που είχε συντάξει η Τουρκία με τη Λιβύη για τον καθορισμό της μεταξύ τους ΑΟΖ.
Όπως ανέφερε η Ελλάδα έτσι κατάφερε να  «κλέψει» από την Τουρκία το Οικόπεδο 15 ακριβώς νότια της Κρήτης καθώς αυτό ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα-δικαιοδοσία και το Οικόπεδο 20 από τη Λιβύη!
Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν έχει δεσμευθεί προσωπικά για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου Ναυτικού πουν θα ελέγχει όλο το Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο.
Ο συγκεκριμένος ναύαρχος είναι αυτός που δημιούργησε τους περίφημους «επιστημονικούς» του χάρτες από το 2011 και τους οποίους εμφάνισε στα τέλη Οκτωβρίου ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακρά εμφανίζοντας την τουρκική ΑΟΖ να φτάνει έως τις ακτές της Κρήτης!
ΠΗΓΗ  ANALYSTS FOR CHANGE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου